Thursday, March 12, 2009

BMW 6/3/2009



Aku serempak keta bmw ntah bape series nie kat selekoh midvalley ke arah bangsar.

Aku pun ngomel la sensorang…


“bagusnya la hai mat saleh nie duk dlm keta takde bumbung nie kat tgh bandaraya kl. Merah2 muka dia duk menahan panas n abuk yg duk sapuuuuu kat muka dia tu… kot. “


Ngehehehee….tapi bukan dia yg drive. Ada org len yg drive. Sekali masa lepas traffic light, baru la kitaorg side by side. Aku sempat gak nengok mamat yg drive tuh. Tapi mcm duk ngaber (cover) muka. Tak tau la sbb panas ke malu ke hape ke….


Sekali toleh. Eh… cam kenal jek muka tuh. Dua kali toleh…. Lerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr


Datuk angkawasan negara ghopenyer….


Tak leh la nak snap kan… gilo apo…. Tgh drive aku ni pun. Kalau ada co driver pun lom tentu nak tolong snap kan gambo. Hahahaha!


Tapi keta tuh… uish… cun ooo… bmw 2 seater siap bumbung leh tolak tutup tuh. Phewww…..

Yg bawak tu mmg tak bape nak heran sgt. Tapi keta tu gak la menyebabkan aku berhiya nak tgk sape yg bawak. Atleast dpt gak aku tgk live muka datuk sheikh muzaffar tu kan??


Hensem ke?? Erm… biasa2 je kot. Lagipun takleh nak belek muka dia sbb sibuk beno dia duk borak ngan kawan dia sambil duk cober muka. Adecit! Malu ke??? Heh!


Ala.. telawi area… sape la tak penah mai. Pastu yg girls tak rupa artis pun ramai gak cam artis kat ctu. Cam lawak harem jek.! Sakit betol mata tgk pakaian deme. Opsssss... babas plak aku . Ngeeeeeeeeeee


(nak label apa ek dia nie??? artis leh??? gamer dah ghope artis dah skang nie... ekekeek)


4 comments:

Elyn said...

heheh sempat je ko ber blog ek!!!

Kujie said...

huhuhu.... beragan aje la kitaaaaaaaaaa....itu je yg mampu

terkejut gak mula2...lama hilang..tup2 entri BMW entah bape series

Zana S said...

elyn
sempat.. curi2 maso eh..

kak jie
tak dan nak tinggal jejak kat blog kak jie pun. ramai blog zana pi tapi sempat baca jek. blog sendiri pun terbengkalai. caca marba ckit keja la nie. huhuhuhu...

sumijelly said...

kmpom ker Dr SMS tu?/
mana tau tu panduk dua selupa ka...ikan dua selupa ka...
kehkehkeh.....
hensem x?? huhuhu...
mesti cair kan tgk dia.nak pla kalu dia senyum....
muahaaa..........
gatal tol aku nie...