Monday, March 30, 2009

New furniture

Slowly kita citer about our micasa. hehehehe.. bukan ada apa pun.. semua pun basic2 jek.




Masa nie baru sampai. aku amirul aris kat atas.

Bukan dah siap keluar keta ke utk deme masuk lori??? haish... selow betol.

Nak tgk tapi takut. piawai la si amirul nie. asal org len jek, mula la takut. tapi... dah kurang ckit kadar ketakutan dia nie.

Nape aris takde??? tuuu dia... membongkang! kejap je tuh. tak sampai sejam dah bangkit. mane dia boleh tido lelama kalau keadaan bising. lelagi abg dia ada. alamat.....

Bila dah bangkit, dah ada mcm2.. mula la buat eksperimen a.k.a gedang gedungkan perabot abah ko. adeh!!!!

4 comments:

Arin said...

dah ader bebudak kecik kat umah setat ngn bebenda basic aje..kang macam2 ader..kejap hias..pastuh dah di kepahkan balik..

lily lotus said...

bestkan dah stay umah sendiri...anyway selamat berkemas yer!

BUYEN said...

Hah..boy2 ko tu tak tlg ke..
tlg laaa tlg kemas erk..
if jumpa nak dara aku lagi r..
kemas habezz..

Zana S said...

Arin
ikutkan mirul tak menyepah sgt. tapi adik dia la king of menyepah. abg dah simpan, dia kembur balik. udahnya, abg dia gak kemaskan.
mmgtakleh ada byk brg. kang pening nengokkan bersepah. :D

lily lotus
best! tapi bila deme "berkemas' tu yang tak best tuh. ekekeke.
beh kuang hero2 awak jugak la nie. hehehe

Buyen
hahaha... anak dara mmg rajin ngemas. pastu ko pun sora cam petir ek?? ekekeke