Wednesday, March 18, 2009

Neighborhood

Katanya ramai artis tinggal kat area umah aku nie.

tapi tak pulak aku jumpa.

dan... pagi nie... aku singgah beli nasi lemak, ada la sorang hamba Allah nie beli jugak.

kecik je orangnya. baru mengakhiri zaman duda. new wife pun dah mengandung.

tak mkn tua dia nih. siap akak yg jual nasi lemak tu jeling menjeling pakcik nie...

miahahaha...

what can i say....

hensem gak la wpun kecik comey je dia. beh kuang aku kot tinggi (wah!! nak jugak ;p)

sape aku jumpa??? RUSDI RAMLI la.....

tak mo la amik gambo. tapi cam gatal je mulut nak ckp tahniah coz wife dah peknen. hahahaha

takpela... aku wakilkan akak jual nasi lemak tu je lah. lepas aku blah, tak sempat masuk keta lagik, aku mcm dah terrrrr dgr akak tu memulakan perbualan....

yg lawak.... aku jeling en rusdi, dia pun jeling keta gue... miahahahaa!! yg pasti bukan aku la kot dia jeling... ekekekeke.. cehhh...

8 comments:

Arin said...

huahahhaha..aku minat rusdi ramli!!!!

momguess said...

wahhh, glamer erk duk kat kawasan artis nie,
tu mesti bini die yg ngidam nasik lemak kan

cikgu panji said...

ingatkan pakcik mana.

garb_ina said...

beb, kawasan mana tue? Nak gaks tau. Hhehehe....

Zana S said...

arin
nnt next time zana kim salam kat dia. khas buat arin. mane tau leh amik gambo sekalik. ekekekee...

momguess
hahaha... mulut nie mmg dah gatai nak tanya.... bro.. bini ngidam ke awak ngidam. miahahaha!

cikgu panji
pakcik yg jadi ghimau jadian cikgu. hehehe

zrina
hahaha...aku buh nama penuh ko cnie..
aku duk area puchong. ko sesesat leh cari aku kat cnie. :D

sumijelly said...

wah....ada artis gitu duk area citu...nant2 snap la...
x pun masa wife rusdi bersalin...g ler jenguk dia punya anak..
kehkehkeh....

BUYEN said...

waaa..wiz..caya la ko..think ko ada kwn nama cam artis jerk..
[akulah ning]bahkan dok dgn kwsn umh artis gak..b ler ko nak beli n.lemak jer kol aku tau..miskol pun xpe..aku sanggup kol..ha3

Zana S said...

sumi
dlm pantang pun rajin nengok tenet ek?? AMBOIIII!!!

btw, congrats ek. dpt hero lagik. leh geng la gini.. hikss.

Ning
ko memang takde koroje... miahahahaah!