Friday, March 6, 2009

Nasi Lemakkkk!

Aduh… lama nyer rasa tak mkn nasi lemak pepagi. Cam rindu dendam jadinya… miahahahaahaaaa!!


Disebabkan tetiap pagi all the way ke subang akan lalu bykkkkkkkk gegerai jual nasi lemak… akhirnya… pagi nie aku beli gak sebungkus tuk diri sendiri.

Disebabkan masih baru duk puchong, aku agak2 ramai tu..aku benti la beli. Hahahaah… leh pakai ke?? Mane tau sedap ke kan?? Hehehe)


Aku lalu ikut puchong intan. Mmg byk gerai jual kueh mueh nie. Ikutkan area umah ada. Tapi arinie bila nak beli idokla pulak deme meniaga. Jumaat kot. Esok lusa nak all out niaga. Mane ku tahu…kan??


Amirul dan aris aku bekalkan kueh mueh.(wpun dah minum susu campur shake pepagi hari, ttp aku belikan mknn.. hehehe)

Sesebelum nie aku singgah beli kueh tuk amirul jek. La nie aku beli bawak ke mak pak la pulak. Masa duk ngan depa, selalu pak pi cari bekfast. Paling aku ingat masa ngandung mirul. Kan aku cuti pjg masa tuh, mmg tetiap pagi pak belikan mkn . Tu pasal naik badan tak hengat. Hahhaha!


Ops… citer pasal nasi lemak… aku pepagi dr rumah mmg dah bancuh shake. Utk minum sambil drive. Itu minum sampai habis.


Yang harunya….. aku tak la lapar. Tapi nak jugak mkn nasi tuh. Udahnya… jam 12.00pm aku dah melantak nasi lemak lauk paru goreng garing bercili. Wah!!! Penuh tuh.. miahahaha…

Shake abis kol 9.45am, kira tak sampai 3 jam aku dah mkn ek?? Hueheuheue… ter reverse la result jadinya… miahahahah… takpe… nnt saya minum tea sampai kembong plak. Ekeekek...

Erm… esok nak masak paru lah. Tapi pandai ke abah carik??? “berangan”

Disebabkan makan di kala keinginan yg tinggi… nasi tu cam sedap je kurasa. Ekekeke.. tapi paru dia kalau org takde gg mmg payah nak mkn. Dia garing dan rangup. Penat nguyah.


Hai………. Cemane la aku leh terjebak suka mkn paru n organ dalaman yg lain ek??? Hueheueheu…

Yg pasti, hati lembu masih takleh masuk kat tekak. Hueheuheue…

1 comment:

momguess said...

beli nasik lomak kali ni xde jumper artis ker????? hahahaha