Tuesday, March 31, 2009

Doakan....

Salam buat kawan2 yang mengenali hatta tidak mengenali nya...

Sebulan dahulu, dikejutkan dgn berita anak kepada kawanku (best friend sek ren) dimasukkan ke hospital, kerana dijangkiti Denggi.

Hari ni, 31/3/2009, aku bertanyakan kabar, anaknya alhamdulillah telah di tukarkan ke wad biasa (since then duk ICU), teetapi kondisi masih di bawah pengawasan doktor kerana kesan daripada denggi telah merebak ke otak dan mata menjadi kabur/tak nampak.

Sedih mendengar kisah kawan aku nie, anak dia nie yg 2nd. tak sampai setahun lagi umurnya.

insya Allah, doc pun ckp, peratusan pulih masih ada sbb otak bayi masih berkembang, cuma berapa lama ia ambil masa tu yang mungkin tak dpt dipastikan.

Doakan moga anak sahabat kita tu cepat sembuh, dan kembali ceria seperti dulu.

Kepada semua, doakan kesejahteraan dan kesihatan kepada HASLIZA BUJANG dan juga babynya ya!

Thank You

5 comments:

Elyn said...

ish bahaya gak ek......... aku harap baby die sihat la cepat....

lily lotus said...

siannya...semoga bertambah baik

Zana S said...

elyn
itulah... kesian plak dia. lama sungguh dia cuti. smapai dah unpaid leave skang nie. dr awal bulan 2 haritu lagi.

tapi demam dr bulan satu itu hari. adeh.. lama tuh.

lily lotus
amin... cepatla sembuh. kesian ke anak ngan mak sekali. bertapa kat spital.

ana said...

Saya doakan yang terbaik untuk baby tu..Kesian sangat..baru nak membesar..

thx said...

thx