Monday, March 30, 2009

Herbalife Products

entry utk beberapa hari. new entry di bawah k. :D

Nak share ngan semua

sesiapa yang tak bape tau tentang produk herbalife, nak tanya tapi segan, meh saya kenalkan core product dulu k.
Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder

Menyediakan vitamin dan nutrien penting

Shake pengganti sajian lanjutan ini padat dengan protein dan nutrien penting.

  • Mengandungi 19 vitamin dan mineral.
  • 9 gram protein soya dan 18 gram bila dicampurkan dengan susu atau susu soya setiap hidangan campur serat untuk menolong anda berasa kenyang dan puas.
  • Boleh membantu anda menghilangkan, menambahkan atau mengekalkan berat badan.*
  • Mempunyai lima perisa. (besokan gambo ek. )


  • ShapeWorks™ Tea Mix

    Untuk kebugaran dan pengurusan berat badan

    Campuran teh segera kalori rendah yang enak ini membantu anda kekal bertenaga dan segar sambil anda menguruskan berat badan anda.

  • Mengandungi antioksida dan teh hijau termogenik
  • Boleh diNikmati panas atau sejuk


  • Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder

    Suplemen Protein menolong menghalang rasa lapar.

    Suplemen protein tanpa lemak yang mudah dibawa ke mana-mana untuk mengawal rasa lapar dan pengurusan berat badan yang menyihatkan.






  • Campuran soya dan protein proprietari
  • Mudah dibancuhkan dalam shake, sup dan sos.
  • Menolong membina dan mengekalkan jisim tubuh tanpa lemak.
  • satu set lengkap utk pengenalan kepada pengguna. walaupun harganya... ehem..ehem... tapi.... kesannya boleh dilihat pada pengambilan pertama anda di waktu yg di galakkan.

    nak tau lebih lanjut?? tinggalkan nama anda di komen board . nnt saya hubungi. Thumbs Up

    ~do whatever u like! gain what ur worth!~

    8 comments:

    jude said...

    price? sy pernah tengok dkt booth amcorp mall tp mahal la.. kat u boleh diskaun sikit x? :)

    Zana S said...

    hi jude!
    jadi ahli leh dpt murah. tros dpt at 25% disc. nak register RM98, dan jude leh beli, order sendiri kalau takmo tunggu zana lagi. tapi... meh citer kat email meh. zana terang lebih lanjut. nws_1923@hotmail.com

    ana said...

    Produk ni memang bagus coz my colleague pernah try. Resultnya..memang best! Slim mcm anak dara walhal umur dah 50+. Tapi, kena disiplin la..

    Zana S said...

    ana
    hehe..apa2 slimming product or kesihatan pun kena ada displin. mkn ubat pun kena displin kan? kalau tak mmg sakit la balik. sama je semua. yg penting kita ada motivasi utk berubah ke arah kesihatan optima. :D

    me myself ambil not really for kurus, tapi lebih kepada nak sihat. amik pil byk2 pun still kena minum air byk. kalau amik pil tak sokong ngan air yg byk... alamat cepatla 'sihat'ginjal kita.
    :) take care k :)

    BUYEN said...

    hah produk nih aku amek dlm masa 3 bulan jerk.Pas2 tak thn pasei mahal pun ye.Pada mulanya amekkan utk ibu.Utk kesihatan die r.Then aku amek gak utk kesihatan badan.
    Mmg Sedap..so bayaran pun sedap.
    Mmg bagus utk kesihatan..Rasa mcm nak kontinue balik r..

    Zana S said...

    heheehe.. ko amik 3 in 1 ek?
    nnt aku jumpa ko aku citer pjg ya cemane nak mkn tapi murah. er... leh ko bagitau aku, bila ko boleh ditemui?? hehehe... set masa dulu. kang aku salah timing jumpa ko pun payah gak.

    tak rugi ko sambung utk kesihatan.

    BUYEN said...

    yup betui tu na..
    awak pun pikir nak smbg lagi nih..
    bole takdak hal,nnti r laa ni awak bz kat opis..tgh kemas psl 5S..
    pas2 tak tau r tansri awak smbg lg ke tak jg menteri..uwaaaa sedey pun iyer gak..tapi dpt lagi menteri baru best gak..yeahh2..
    alaaa ko r dtg p/jaya..jln2 c ni beb...

    Anonymous said...

    [p]Compared to other romantic violinist package, a glimmer of less bright and assertive shift elegant female-specific [url=http://www.replicalouisvuittonsalee.com]replica louis vuitton[/url] connotations and charms demonstrated most vividly, unite the elegance of classical music in every detail of the handbags, reflects a strong artistic, yet beautiful gesture . Because the air does not flow [url=http://www.replicalouisvuittonbagss.co.uk]replica louis vuitton wallet[/url] in a plastic bag . "The image was emailed to law enforcement agencies yesterday afternoon seeking information about these men, as our story reported . But they are facing fashion's fatigued . Commonly used cleaners or tools: detergent, Amway, Pearl Bailey, collar net, toothpaste, alcohol, eraser, soft brush
    Bleach, disinfectant 84 (only for the processing of white bag) into the milk in [url=http://www.replicalouisvuittonbagss.co.uk]replica louis vuitton purses[/url] the do-it-yourself easy to use cleaning agents: the amount of water (not too many)> 50 grams, 30 grams of detergent, 20 grams of alcohol, with the soft brush dipped in a mixture of liquid and gently brush, and then a wet towel to wipe off the foam on ok . 10 years ago, Prada black nylon bag is still far the best-selling products in the United States, Prada sudden change in strategy, began to shift to the [url=http://www.replicalouisvuittonsalee.com]replica louis vuitton bags[/url] high-end market, the introduction of more expensive leather package . Sense of perspective white shirt, which take a black camisole colors bring a sense of let you look more generous and elegant, blue-purple high waist pants, waist bow highlight your sweet and gentle, coupled with a paragraph wealthy brown bucket bag, to win the wild style, commuting and leisure are appropriate.[/p][p]They are launched four newer models, these models are fluffy design, in addition to 15 classic style capable of nylon bag . The series the ECCO BARYSH [url=http://www.replicalouisvuittonsalee.com]replica louis vuitton sale[/url] barysh interpretation of a blend of minimalism and retro design, elegant texture . Amazona handbag 23cm and 28cm classic size, selection of the best are rare leather the leather: embossed calfskin, suede, alligator and ostrich . Loewe this series into the Spanish classic equestrian elements . Compared to other romantic violinist package, a glimmer of less bright and assertive shift elegant female-specific connotations and charms demonstrated most vividly, unite the elegance of classical music in every detail of the handbags, reflects [url=http://www.replicalouisvuittonbagss.co.uk]replica louis vuitton bags[/url] a strong artistic, yet beautiful gesture . Whether you need a handbag scratched, or just a handbag you like, you have a wide choice available.[/p]