Friday, October 26, 2007

Error lagi!!

Tah nape tah asik error je nak upload gambo. Sib bek dpt tunjuk ckit. Yg selebihnyer.... tunggu la ek. Insya Allah next week or petang ckit kalo dah ok belaka.

Semalam dah strat jumpa doc every week. Semalam gak dah masuk 37 weeks. anytime je doc kata leh kuar adik mirul nie. Semalam jugak dlm kul 9++ aku rasa semacam. sakit pinggang la, nak buang air la, ala2 rasa mcm bb dah nak keluar. tapi bila tarik napas pjg2 n cool kan diri... baru la bb nie slow down. Nape la pulak jadi gitu? mungkin penangan aku minum air kelapa kot. hehe...

Tapi semalam mmg truk lah. serba tak kena je rasanya. Tapi mungkin salah aku jugak sbb semlama lunch aku kuar cari brg opis n pastu sbb tak jumpa, before jumpa doc petang tu aku sempat singgah beli microwave utk opis. Tak le aku menghangkutnyer tapi.... kesan byk berjalan kot. :D

Apa2 pun aku doa sgt bb nie due on the date itself. Mcm mirul awal sehari je. Kalu yg nie awal sehari pun ok lagi cuma, biar la within that week, coz ada lagi benda tak settle utk opis nie, atleast up to 1st - 2nd weeks of November. Pebendanyer? bos la nak wat mkn utk kengkawan dia. klau aku due masa tu mmg haru la gamaknyer dia. hehehe...

(Nie kalu di dgr dek Mr Lakiku mau kena lecture pjg jela. hehe...)

What's Happening with Your Body?

Your uterus has grown from about 3 inches to a whopping 12 inches to hold your baby. Continue to do your Kegel exercises, at least 25 a day. They'll help you in your recovery.


What's Happening with Your Baby?

Your cherub is approximately 5.5 pounds and 19 inches long. This baby is just about done growing inside you. That means it could be anytime now!

3 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

blogger neh mmg arr kak zana
dr b4 raye die gni2an taw...
hangin jek z..


eh2...dah how month dah? huhuhu
beso pewot kak zana tuh

Zana Sadri said...

Zie
Nie dah tunggu hari je nie zie.. ikutkan 37 weeks tu dah 9 bulan.
Ye ke? ntah... lupe plak. ekekekee...

Fozalin said...

wooo ko dh nak banak ek? ekekekek... seb baik la ade peneman lam opis.. kalo dak x pasai ko call aku time nk emergency....