Friday, October 26, 2007

Half Way For 4th Services

Sekejap je dah 13000 km keta comeyku itu pada petang rabu semalam...

Tak lama lagi dia rest panjang la pulak. kesian dia.. tapi Mr Laki ku ckp nak touch up tempat aku gesel ngan building opis arituh. adoii... RM 200 gak kot. mamai sungguh aku masa tu.


Apa2 pun mmg lewat aku blah semalam. dekat kul 7.45 baru gerak dr opis. ampeh tol si apek repair pc nie. dah la mai lambat. wat keja pun lambat (dia kata pc aku byk heavy :p) pastu aku nie gesa2 nak blah dia suh byr services dia cash. sib bek ada petty cash opis. klau tak... ko tunggu la esok lusa ek.

Ampeh2...

Nie sume gara2 aku nak cuti la nie. Erm..

3 comments:

MyHeart said...

pheewwiittt...comei meter kete tu...

Fozalin said...

wei cuti mende ape lai???? ckp2 la cuti tuuuuu.....

Zana Sadri said...

myheart
Udah keta sama comey mcm tuannyer... ahaks...

Fozalin
Aku nak banak la tu nnt. kan ke cuti gak bunyiknyer... nak cuti 2 bulan?? pi ngandung dulu. ahkakakaka.