Thursday, August 28, 2008

Anak saudara baru

anak sepupu kita di pangge anak saudara ke?

ke camne? dua pupu ngan anak kita kan??

Apa2 je la....hiks..

Tgh org duk ralit tgk final gangstarz, sepupu aku merangkap adik fozalin selamat melahirkan anak sulungnya di spital ptjy 11.20 mlm.

Dapat bb gurl, 2.64 kg.

Tahniah ek cik ela dan suami, boy... :D

Selasa tu pagi2 buta lagi aku dah redah rumah makcik aku nak tgk deme.

Pagi tu jugak dia pi spital balik coz doc nak check up anak beranak

Aku dtg mmg la diorg dah ke spital, sib bek cik elin ngan alia ado. aku pun layan borak la dgn diaorg.

Macam2 cerita gak aku dgr sambil layan biskut kering (sgt malas itu mummy utk masak. akakakaka.. kesian aku.. hakhakhak...[matik!])

tapi yg best tuh... umah makcik aku dah jadi nursery ghopenyer...

sudut tu brg anak ela, sudut nie barang anak elin.

taun depan tambah lagi la sudut utk anak fazly. hahahha.. (alhamdulillah.. tgh mabuk gak minik sorg tuh)

Tumpang sonok tgk bb ela. sbb apa??? bb dia bb gurl. hihi... aku suka bb gurl sbb apa tau?? baju deme byk cantik2.

Sempat gak aku nyinggah JJ cari present buat bb berdua tuh.

Nie la dia... Nur `Ain Aleessa dgn Mohd Wafiq yg dah makin pjg n lebar aku nengok kan.. hehehehe...


balik spital baik jek.. untie zana nak tgk, dia nangis plak.. hukhuk..(lapa susu benonyer :D)



kesian wafiq eh! idong tersumbat. asik meragam je dia. :D get well soon, dear!

mahap la ek kak elin... gambar mu masih gagal ku snap. ke aku yg takmo amik sbb takut tinge ko tu memancar2 ngalah flash camera aku.. muahahahaahah.. (mmg confirm aku kena seligi satgi)

4 comments:

Arin said...

wah..makin bulat pipi anak elin..agak2 elin pon membulat lagik tak?kehkehkeh..

mmg kalau anak pompuan..perghh..rambang mata siut..nih nak raya nih..lagik rambang bijik mata ku..

Anoy said...

tembam gile wafiq nih!

Zana S said...

arin
anak dia membulat
elin ku tgk mcm 'penin' ekekekeke...
(nnt ty dia ek)

mmg la.. jeles je tgk baju bb girl. bb boy baju diorg statik jek. gitu2 jugak la design.

anoy
nak ikut abg aris kot. hehehehe

Elyn said...

hoh sempat je ngata aku ek....