Friday, August 8, 2008

Sakit Kepala

Awal jugak aku sampai office hari nie.
Bila sampai awal plan pun macam2 sampai aku rasa cam malasss je nak buat.
hahahaha...
(apa punya peel la nih!)

tak selera nak jamah apa2. cuma minum milo panas shj.
udahnya... skang aku pening ala2 nak tido. adeh..

Rasa macam dah cukup tido dah semalam.
oh Iya... semalam birthday mil aku.

Tak buat apo pun sbb plan nak belanja dia mkn2 kat holiday trip nnt.;)

tapi sbb pk, cam tak best jek tak beli kek... (since every year mmg tugas aku..:P)
aku beli gak kek, wpun tuan punya diri kato takyah.

Yang bestnyer, kek tu for sure ikut tekak aku
Ekekekeke..
meh tgk gambo kek meh.!

caramel cheese cake


Tapi kan... ada itu kenit takmo tido ini jam, telah berhiya2 mkn itu cheese cake.
Abah dia suap ckit je. tapi dia plak marah nangis sbb tak bagi dia mkn byk.
Hamboii...skang segala ko sumbat dlm mulut ek.
Nnt dah beso abg dia, kalau takmo mkn, aku sumbat segala! :D

As usual... amirul hy mkn apa yg dia nak mkn je. iaitu... coklat di keliling kek shaja
Itu pun ckit. dia rasa ala2 tak sedap, tros dia takmo dah.

kesimpulannya... kek nie.. boleyla.....

ps- geram tgk baju bebudak kat JJ midvalley semalam. er.. nak cari topi utk aris, tapi takde bekenan. mak teh tolong la cari n belikan ek... macih... :D

4 comments:

Anoy said...

ptt la panggil2. rupenyer ade 'note' tuk mak teh...ewahhhhhhh!

Arin said...

wahh..betul..dah besar nnt..ko kasik sumbat je kat anak2 ..

lily lotus said...

uihh..cedapnya!

Kujie said...

kakjie msk tomyam ni..meh la mangkuk