Friday, August 29, 2008

Boring...Bosan...

Tah bape kali la aku guna the same tittle for my n3.

last day working b4 fasting month, i still stuck in the office alone without any plan to do

kalau pasal kerja aku suka je keja sensorg. tapi bila lunch break, mula la mcm org ilang akal!

nak makan tapi tak de kawan

bila nak tapau takde kawan yg boleh run to the shop/rest utk belikan, and aku boleh la pusing2 bawak keta jap (since lunch hour sorry la nak dpt parking)

diorg asik suh pi midvalley. tapi agak2 senang ke nak dpt parking lunch hour on friday afternoon?? bercinta ngan panda lagik ado!

delivery??? buhsang ooo...

nak dating ngan kawan, dia plak dah ada date. cies... apeda...kesian kawan ko yg alone nie tau.. ekekekeke (buat ayat kesian pun gagal :p)

end up... aku still facing the monitor, pikiaq apa nak buat.

haiyooooo... nmpknya boss aku kena amik sorg lagi staff la gini.

(tapi takmo mcm yg dulu, ajak lunch pun payah. huh! alasan, balik masak, laki nak makan. adoii... aku pun sama...)

what am i craving right now? A & W pun iye gak! hadoi!! takkan la nak go all the way to fed hway, masuk kat PJ tu utk beli. gilo apo. tapi... apadehal!!

Ok done! go now dear... :D

ooooooo..tidak2... gilo apo! jumaat ooo...

er... duk je la dendiam kat opis... mkn semekut! (ini la my secret recipe to look slim and skinny .. bluweek!!! akakakak)


warghhh!! boring siot!!!

edit post on 1.20pm - order McD jugak akhirnya... iskh.. rugi 3 hengget!

4 comments:

Kujie said...

erk..kakjie buleh mohon jawatan tu?
boleh gossip2 selalu

mad redo1 said...

mad redo1 selalu je free time lunch... hehehe... selamat berpuasa zana...

Zana S said...

kak jie
boleh kak.. zana sokong sgt!tapi boss la nak beri ke dok.. hehehe..
tang gossip tu yg best!!:D

Mad redo1
free ke? nak joint lunch lepas puasa? mau la esok hari jumpa lunch. mane taknye, sorg kl sorg ganu. huhu..

selamat berposa utk bang mad sekeluarga..:D

lily lotus said...

selamat berpuasa zana!