Friday, July 10, 2009


bila umi kat dapur, abah lom balik, day time ini la keja dia. pastu sure kena jerit ngan aku. tehehehe!

nak mampos! dibuatnya kain hitam blakang tu koyak, pengsan aku nak berjawab ngan abah ko tau??!

tah kenapa, sofa nie byk betul area kosong. means lompong. cuma tutup ngan kain jek. tu kalo kena tumbuk barang 2 hari mau bolos. sabar je la perabot nie..

4 comments:

Elyn said...

perabot zaman skang mmg la gini kak zana oiii nk solid ko beli jenis kayu cam kat umah mak ko tu..... sure thn berthn ekekekekeke

MAKCIK REHAN said...

haritu mencah dpt penampar berbirat dgn babah dia sebab conteng sofa. menjerit aku wei! berbekas pipi dia dgn jari. sentap aku.. sayang sofa lebih dari anak kekdahnya.

Zana S said...

elyn
mmg pun... tapi dah itu pilihan aku. er... ko agak2 sape yg kena marah lebih2??? teka2.. jgn tak teka! :p

MR
huhuhu.. sib bek la aku yg tgn jalan dulu dr laki aku. laki aku byk mulut jek. aku je yg cepat berjalan tgn ke bdn anak. atleast kurang ckit sentap. tapi nyesal tu ado. :p

ntah la.. dah salah konsep gamaknyer kita nie.. huhuhu...

Anoy said...

amirullll kemas cepat!