Saturday, July 11, 2009

Gugu G@g@ Erra VS PA

dah 2 episod aku tgk lebih kepada aktiviti Erra dan new PA dia.

young lady, aku rasa single, senang la nak kemana2 dgn Erra.

TETAPI... aku sgt la sakit mata jiwa raga bila dia as a PA, not ready to work as a PA!

paham tak??

aku yg kerja admin cum acc cum PA ex boss aku, aduhhhhhhhhhh!! rasa cam nak hempuk je minah tuh!

tak amanah, tak alert, tak cocentrate, mcm2 tak lagi lah!

nie kalo next week aku tgk, mau aku tutup je tv.

PA ampeh ooooo!!

menjatuhkan reputasi PA je dia nie..

( ke keadaan ini diada2kan utk menaikkan rating menonton rancangan nie?? ade ke org nak tunjuk silap diri depan orang ramai??? curios gak kan?? :D)

9 comments:

Arin said...

tuh berlakon je..mana der PA selo melo gituh..PA kene cargas..tak tahan bila PA dok sedap burak pasal boss kat same place with boss ader..bengong!

Kujie said...

kak jie yg tak terdedah dgn dunai pekerjanaa mcm tu pun boleh pelik..erk....tak kan nka mbil PA langsung tak tgok sijil ke..ambek je makcik cleaner...tak de asas langsung

syahadah said...

aku tak tgk...sejak dia tak tahan cebuk berak anak dia tu...

MAKCIK REHAN said...

cemana ko leh tergamak nk tgok citer tu wei? last week aku terbukak citer tu, dan2 laki aku rampas remote..'tah hape2 punya program la awak ni tgok' hambek ko, komen berasap dr laki aku.

aku pon tak paham apa motip citer tu..melalut-lalut. lagi satu citer gadis cuci ke hapa tah yg fafau dgn darling ngasri belakon tu. astro ni terlampau byk cenel sampai smeua program jadi mcm hampeh.

tapi masih jugak dok hadap asteruk tu kan? kan? kan? kekekek

lily lotus said...

tu lah sengal betul!

sumijelly said...

sabau...sabau....
ko tutup tv, nanti ko x dpt tgk..
so..jgn tutup tv..
tutup mata jer...
huhuhuhu........

Zana S said...

Arin
itulah.. mmg cari nahas gile babas!

kak jie
ehem2.. makcik cleaner nak jenjalan gak ek??? boleh2.... anak org tu pun dia leh wat dek. haiyaaaaaa!!!

syahadah
ha ah kan.. tapi tu saje je nak suh laki dia buat kot. tehehehe..

MR
aku tgk ari jumaat tgh mlm lepas movie tv3 abis. kalau nama nak tgk ari selasa mmg tak dapek la.. lagi laki aku tukau ado. sama jek!
tu satu lagik! aku tak suke tgk, laki aku plak tgk. terbalik daaa. alasan.. cier lain dah takde. hahaha!
tgk tu wajib sbb 701 byk citer best. ekeke!

lily
tu bukan sengal. tu bengap! :p

sumijelly
hahha! tutup mata takleh ngutuk. takbley takbley.. ekkeke

cmba said...

Salam..eeeiii kite pun ade terpikir nk wat entry pasal Gugu Gaga Erra nie tau..tapi tak berkesempatan lagik..tak suke dah lah tgk ... rase mcm diorg planned2 jer..takkan ler PA dia tu sengal bebenorrr....bag kosong la..eeeii..mcm tak logic..pastu pi ngumpat pasal neighbour erra kat cino yg dah tentu diaaaammm je tu..sungguh tak sesuai..kite rase semua tu dah di planned la...hehehehe

Elyn said...

ha ptg smlm aku sempat tgk pasai PA erra tu ha..... eii sengal la!!!! cam nk sepak je muke die ekekekeke