Friday, January 8, 2010

Makan Budak!


siapa tak rasa macam nak makan budak sila lari dari ini blog! hahaha!

situasi yang selalunya berlaku di hari ketiadaan abah di rumah

dan saya baru menjejakkan kaki ke dapur kurang dari satu jam

mmg rasa nak makan budak pun

kalau saya duk ngadap kartun ngan book depa, behave sgt2 depa nie.. (sgt la tuh!)

bila ilang dari mata je... siap!!!

owh, nie satu side sahaja

lom lagi bilik blakang yg aris selalu sesenyap masuk pastu sepahkan handbag saya. haiyaaaaaaaa!!!

fenin umi ko tau nakkkkk!!

4 comments:

Elyn said...

muahahahha meh aku tlg makan kan!!

Anoy said...

kemassssssssssssssssssssssss balikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

arin said...

huhuhu..situasi biasa nih..tuh lom sofa semua di atur pastuh buat perang2 atau slide!

Zana S said...

elyn
hahaha..sila2..

anoy
ko memang. sama jek ngan abah dia. :p

arin
kekadang dah marah baru pk kan?? nape la kita duk jerit tengking2 suruh kemas. bukannya depa nak kemas pun. tapi tah.. habit nak marah jugak. hahaha!