Wednesday, January 6, 2010

Taska

Seronok bila baca kesah anak2 yg sebaya ngan mirul dah ke sekolah.

hajat di hati mmg nak hantar amirul atleast seminggu 2-3 kali ke taska this year, tapi...

tidak mendapat kebenaran pulak.

bila fikirkan amirul sendiri pun macam tak bersedia je nak ke sekolah, aku pun berat nak nganto dia.

yang pasti, kalau aku survey sekolah dia takmo turun tengok, cemane pulak la nak tinggal kan dia kan??

huhuhuhu..

bila la kamu nie nak berkawan iye mirul?? :)

disebabkan pernah tinggalkan mirul kat nursery aris beberapa kali last year, mmg kesian la aku tgk kan penjaga kat sana. sbb asik kena layan dia melalak jek.

ari petama ok. masuk 2nd time nak hantar, dia dah buat perangai. uish.. aku pulak yg risau ke dia.

harap2 by next year amirul ok la hendaknyer,... amin...

3 comments:

arin said...

arin memula tuh hari mmg tak confident langsung nak hantar hanum.memandangkan dia nye peel cemana kalau kena tinggal.tai nasib baik ada kain 'wangi' dia buat penenang kalau dia nangis.teacher pon dah tau .hehehhe..

Zana S said...

arin
hahaha! kain tu yg tak leh tahan tu. mirul?? dia mintak tv playhouse disney channel?? mane nak korek?? :p

Elyn said...

aku pun hajat hati nak ngantar wafiq pi nursery tp nenek nyer jawab tunggu wafiq dh pandai pi toilet!!