Friday, January 15, 2010

Ngigau

bila baca kisah hanum ngigau kat blog arin,

teringat aris semalam.

dia boleh bangun, tegak, panjat katil dan tengok ke luar tingkap.

siap ckp "atak!" (favourite word dia yg tah apa kitorg pun tak paham)

yang lawaknya, abah dia baru je nak letak kepala sbb baru balik keja kol 2++ pagi.

saya yg terjaga sbb tetiba abah gerak suh tgk anak bujang dia tuh.

hahahahaha!

aris2..

tu la.. siang hari, kalau dia naik bilik, fav spot sure tingkap. dah bape kali kaki bolos celah katil pun tak ingat.

ingat tu ingat, tapi 2 minit jek. pastu buat balik. ekekeke!

4 comments:

arin said...

atak = "katak"..?

Anoy said...

ape kene kamu ni dik???

Zana S said...

arin
bukan rasanya, apa2 pun ia akan sebut tu gak. fenin2..:D

Anoy
mmg gitu la dia... kalau tak mumble sensorg. mcm mak nenek. hahaha!

lily lotus said...

fav. word dia tu. ngigau gitu jer takpe. jangan dia jalan2 tawaf satu rumah cari atak udah. hehe