Wednesday, January 13, 2010

Tak Mau Tanya Ke??

Kengkawan takmo tanya ke pasal HERBALIFE? (orang takmo tanya biar saya tanya.. hehehe)

walaupun banyak produk baru keluar di pasaran, Herbalife masih memegang tampok (perkataan.. :d) produk pengurusan berat badan TERLARIS di pasaran dunia.

keluarlah berapa byk yg lain, walaupun sudah berusia 30 tahun di dunia.. masih gah di pasaran.

kenapa Herbalife??

cemane ya nak kabo?? senang citer, saya sendiri lah ya..

umur meningkat 31, mei ni. anak 2. lelaki. lepas bersalin no 2, 2 tahun lalu mmg berat badan tak la naik byk mane, tapi spare tyre here n there. kaki kanan sakit. takleh berdiri lama. wpun masak kat dapur 2 jam sahaja sehari. mmg hangin je kalo weekend nak kena masak. duk pun umah mil. ala2 masak pun bukan ikut tekak sendiri (nak masak lauk sendiri?? tak berbaloi la kan masak sorang makan). bila dah dapat keta sendiri, gi keja sihat lagi, balik tempuh jem, mula la kaki sakit sepjg malam. sokmo minta tolong di urut. dan yg biasanya, letih la kan..

lepas amik produk, tak sampai 2 hari, sangkut kat jem hujan lebat dlm kl lebih 2 jam, kaki tak sakit. sampai balik alhamdulillah sihat walafiat. lepas 2 minggu, nampak perubahan especially kat spare tyre. dah makin longgar. n seluar lelama dah boleh pakai lepas sebulan. wpun berat tak turun ketara, tapi dia lebih kepada reshape body dulu.

turun berat badan?? tak kesah sgt. yg penting, saya semakin sihat dah bertenaga.

kengkawan bagaimana? apa matlamat anda? kurus, tambah berat atau sihat?

tepuk dada tanya selera.. jgn lupa msg saya k!

testimoni?? sabar k.. nnt say citer lagi..

4 comments:

Elyn said...

ko amik lai ka?? ko udah kuwus la!!

lily lotus said...

zana, baper harga produk dia..dah lama nak tanya tapi tak tertanya2

Zana S said...

elyn
amik kekadang. kalau aku tak amik, aku leh tido je sepanjang hari. kalau amik, abis satu rumah aku kerjakan hari2. tehehhe...
kurus ke?? aku rasa mcm naik balik. aritu abah dia tak keja seminggu cukup lah. ngan aku2 sekali non stop makan. huhuhu...

lily lotus
meh zana roger2 kat fb lily k.:)

mama3hz said...

salam zana..

nnt aku email ko yerk ttg 'perkembangan' aku di sini...