Wednesday, September 3, 2008

Nasib2

sesapa ada ym aku sure perasan, mane la aku menghilang. (ke tak perasan?? dushh!!pasan glamer kunun :P)

pc office yg aku selalu guna utk mcm2 hal a.k.a berjasa kat aku telah tamat riwayatnyer...

tapi idokla seteruk mane...

byk beno program aku sumbat. mane la dia nak tahan. upgrade memory pun kalu everyday cpu usage reach 100% mau lingkup kan???

memula aku perasan kipas dia bunyi mcm nak tercabut. adik aku kata.. ok lagik. sekali... tah apa2 la yang keluar kat monitor. cuak gak. udahnya, kipas stop n segala jadah program aku corrupt. PENGSAN!!

pc hang jgn ckp la bape kali. mmg byyyyyykkkk kali. especially sbb program file tuh.

(agak2 korang dpt agak tak program apa yg aku guna sampai memory cpu aku takleh tahan?)

Ya,... pandai.... sendiri jawab sendiri bagi hadiah k! :D

Harap2 hari nie en. apek leh betulkan la ek. semalam apa2 pun aku takleh buat. yg boleh, cuma selamatkan file jek.

Oleh sebab itu, aku pun buat filing je ler... bosan nyer... filing kerja office dah update. filing personal things je belom.

Semalam aku selongkar ada la dr thn 2006 sampai tahun nie aku tak file. adeh... pemalas ya Rabbi.

Sesejak ada anak kecik nie malas aku nak buat kat rumah. nnt ada je tgn yg menolong.

oleh sbb itu la aku hangkut belaka tinggalkan kat opis. sib bek opis nie aku yg punya. so takla org marah kan... ekekekeke..

oklah.. selamat berpuasa semua!!

2 comments:

`in said...

meme musim pc kiok kot .. ore nye pc baghu kiok 3 minggu peh

Zana S said...

in'
pc nie lagi haru....tapi sib bek leh selamat lagik data nyer..:D
En apek masih gagal repair. hukhuk.. nak balik....:(