Tuesday, September 16, 2008

KEna Curik

alahai.... gambar aku yg tak cun mane tu pun ada org nak curik!! mmg tambah dosa je org yg curik tuh.

Kalau korg perasan, my profile kan ada gambo pakai tudung kaler merah tu tanpa nmpk mulut, ada plak hamba Allah nie pi tambah "pahala" ramadhan yg pastinye menyusutnilaikan pahala sebenarnya kepada zero dan menambahkan tulisan dibuku kirinya pula.

adeh... geram sungguh aku.

btw, thanks to nina... kalau tidak sampai ke sudah tak ku tahu ada org tak bertanggungjawab buat keja mangkuk nie.

nak tgk ke url nyer? meh kita pi serbu rumah dia reramai..

http://eforum6.cari.com.my/space.php?uid=99832

lucahnyer minah ke mamat nie... ampeh seampeh ampehnyer....

gambar ehsan dr nina

Thanks dear. nnt akak banjer kfc. :D

7 comments:

Yanmie said...

kak zana betul ke, isk..isk..sapelah punya keje camtukn. menganiaya org je. ntah2 gambar yan pun dh ada org curi gak..isk..jum nanti yan serbu. td serbu tapi dia offline. nanti yan nk try gak..hehhee...

Arin said...

cehhhhhh...zana klik kat username tuh..and pm je org tuh..

Elyn said...

mampus per pakai muke org........ haih memacam tul.... nmpk sgt kegelemeran ko jana ekekekek

Zana S said...

yan
itulah... ikutkan muka tu tempek kat potobucket. alih2 dia copy paste. iskh.. sabo je la.. so, gambar yan kena la double check. hehe..

arin
siap register cari.com.my nak shoot og tuh. kalo tak reg takleh plak nak sound system dia. lega dah bagi sedas dua. :D

elyn
jgn tak tau.. gamer gile sepupu ko nih. wakakaaka....oit!! keja2..:P

lily lotus said...

ler tak baik tau org tu..ishk2

Jie said...

dia dah tukar avatar dah....rugi lambat tgok sik baik ade screen shot tu

Zana S said...

lily lotus
dia bubuh nama mamameow, cara dia berforum mcm perempuan. tapi bila dia reply pm zana kat cari.com udah ghope lelaki la pulak... mmg la takleh pecaya 100% org tu.

kak jie
dia tukar sbb zana dah delete kat pb zana tuh. bila zana tgk tros gambar zana dah takde sbb missing dr photobucket. tapi..... yg geram tu, dia pi bubuh gambar belakang seorg wanita pulak. mmg tambah dosa je dia tuh. iskh..