Thursday, September 18, 2008

Rindu

Rindu kan apa?

aku rindu saat bersama dgn rakan2 maya di ireans.com

bila tiba raya lagi la aku teringatkan ireans.. sbb??

susah beno nak cari lagu raya yg aku suka kat mane2 website utk donload, selain dr ireans..

hehe... ingat rindu apa tadi ek?

ireans skang hy tinggal forum utk kita bertemu dan berdiskusi

wpun begitu, aku amat menghargai persahabatan rakan2 yg masih lagi bertegur sapa di dunia realiti ini.

tanpa korang semua, tentu aku tak kenal apa itu kehidupan yang sebenar.

tanpa korang juga, aku tak tau pada sapa utk aku mengadu selainNya....yang kau tau siapa diri kau kan.. mekasih kawan..:)

Terima kasih......

...........................................

yeay! esok cuti.. leh gi sopping!!

6 comments:

lily lotus said...

yerr2 esok cuti..mari menghabiskan duit..hik hikk

Elyn said...

hoh shopping x mo ajak aku... aku kan hantu berjalan.... rugi woo ko x bwk aku....

Jie said...

esok cuti..sesak lah nak pergi esok...sik baik kakjie boleh pergi weekdays

Zana S said...

lilylotus
hehe..budget ciput jek. tgk byk.beli ckit. hehehe..

elyn
ko tu keja la... kan sibuk nak keja. :P

kak jie
saya pi soping ari jemaat tu kak jie. jadi tak la rasa sgt wpon tghri rasa cam ari cuti gak. depa lunch hour sopping ngalah kita yg dtg nak soping nie ha.. ekekeke..

sweethOneY said...

rindu ireans ek kak..hihi
tu la, susah dh kan nk donlod lagu

Zana S said...

itulah... lagipun masa tu gak kenal ramai kawan.:D