Thursday, May 24, 2007


Happy Birthday to you..
Happy Birthday to you..
Happy Birthday to Zana................
Happy Birthday to you..
Hehehe.. ari nie biar aku plak yang nyanyi utk diri sendiri.. selalu org duk nyanyikan utk aku, so ari nie biar diri sendiri ingat umur diri sendiri tu dah bertambah. ahaks..
Diam2 dah bertambah umur aku.. erm. tak yah la reveal number yg pasti korang dah tau pong... ngehehehe...
Tapi birthday kali nie rasa extraordinary wish dr kengkawan aku. especially kengkawan dr ireans. tak lupa juga kawan2 baru dr blog terutamanya fozalin(makcik kecoh nie, macih coz buat banner lagi date aku tuh kat blog hang), otam(new friend) ,Dilla(adik tapi berlagak kakak.. hahaha) dan Izwan(ex coll. masa kat PETCO).

Kat sini aku mmg ucapkan banyak2 terima kasih atas ucapan dan kata2 semangat dari korang sume terutamanya kengkawan kat Ireans. terharu sungguh aku. siap nyanyi lagi. hehe.. tapi Sharm(klau ko baca la) ampeh ko bagi tau satu dunia umur aku :P

Hadiah tahun nie?? erm..siapa nak beri?? from En Sharin... lom nampak bayang lagi sbb dia duk pk nak beli apa. hehe.. takpa la.. aku beri present bday dia bertarikh last month pun kelmarin. hihi... tapi itulah... apa yg aku nak dah dpt kot. last year birthday dlm pantang. so apa2 pun kena tunda. huhu... tapi hadiah nye aku dpt nak raya puasa last year. dpt handbag. (erm.. leh korang byg la bila aku akan dpt this year nyer present. hahahaa).

What ever it is... aku sungguh2 terharu coz byk sungguh ucapan aku dpt tahun nie. sampai tak terkira plak.. hehe... mekasih banyak2 (rasa macam artis plak aku ari nie) hahahaha...

P/S= ucapan je ke korang? mkn2 minum2 takde ke?

4 comments:

pu3nemo said...

happy besdy to u,
happy besdy to u,
happy besdy sis zana,
happy besdy to u..

anoy said...

"Dilla(adik tapi berlagak kakak.. hahaha)"
ellowwwwwwww...not pretend to be tau...tak sesuai sungguh!
kalu kate cek lat tu bole trima akal jgk..huahahahaa
takmo takmoooo jadik adik lagi besh. sume keje kakak buat yesssslaaa

Zana Sadri said...

nemo - thanks nemo... lama tak dgr berita ek. thanks again.

anoy - sama je ko ngan lat. hahaha.. kayu!

Fozalin said...

oit oit aku kecoh ker?
huhuh setau aku, ella yg paling kecoh.... aku maintain laaaaa wakakaaa