Friday, May 18, 2007

Wau!!! Sekali, Dua Kali, Pandang Jangan Tak Pandang!

Korang mesti ada kereta idaman korang kan... latest.. aku suka gile kereta 2 biji nie.. tapi nama nak menjadikan ia satu realiti... mau makan pasir aku kot.. ngehehehe...

the 1st one is.....TOYOTA CAMRY 2007


Cantik tak anak2?? hahahaa... kaler nie gak aku suka. ala2 silver blue metallic. tapi yg latest nie 2.4 liter la.. rega pun 130k++. mmg dreaming la aku.. huhuhu

lagi satu kan... yang nie haa....

Cun kan.. cermin dia mcm honda accord baru tapi ada sentuhan bmw ngan volvo ckit. erm... takpa la.. janji nampak elegan. cantik tau.. yang nie pun 2.4 liter rasanya. tak sure plak klau 2.0 ada. tapi body dia mmg besau la... Rega plak... tak silap 140k++ tapi latest $ tak dapat di sahkan.

Tiap2 pagi aku mesti tembung dgn dua biji keta nie dan selalunya dipandu oleh orang yg sama sbb no plat dia dah sama. Camry kaler silver yg aku minat tu dan CRV nie kaler hitam nie. wah... meriah gile pepagi.. semangat btul memandu ke tempat kerja bila jumpa kereta idaman aku nie.. wahahaha....

5 comments:

intan said...

ermm.. lawa tu... tp kan.. aku congak congak.. dan congak lagi.. 2.4l tu.. erm.. minyak saja pun.. mungkinla dekat-dekat sebulan gaji aku ...

huhuhu... benar2 dalam mimpi je la..keta ni menjadi milik aku... hwahwahwa..

Elin said...

wah... baru cite pasai dream car tadi dh kuar dh... mueheheh.. bile ek aku nk dpt new ride nih (refer kt wishlist aku)

Zana Sadri said...

intan.... aku bukan lagi sebulan gaji tu... mmg negative value ma.. soo mmg dream car la.. hehe... tak mungkin jadi realiti... hadeyyy...

elin.... huhu.. next year la tu kot...kita tungguuuuuuu...

sweethOneY said...

hehe..kak zana..bf sy pon minat keta camry baru tu..dok usha2 nak beli..tah btol tah idak :P

Zana Sadri said...

huhu... sweet.. tak kawen kang kome dia beli keta tu... kawen ngan keta je nnt.. huhu..