Wednesday, May 30, 2007

4.7.7

nombor apa tu?
sebenonyer tarikh nie aku tunggu gak la.
apa yg ada? haaaaaaa... tgk la bawah nie...



I am not a big fans of cartoon or anime but still admire this.
>THE TRANSFORMERS<
Hahaha.. sure korang tak pecaya kan. tapi klau kartun pasal robot2 nie mmg aku minat. lebih minat dr anime yg duk lawan2 tuh. huhu..
ni citer fews years back la.. masa zaman muda2 remaja.. ngeheheeh..tapi klau ada masa aku mmg suka tgk kartun2 gini. cuma sekarang je kurang menonton sbb selalu clash ngan abah mirul yg sibuk nak men game ps2 dia.. ciess...
Apa2 pun aku mmg tunggu movie nie kuar. paling2 pun aku layan Cd kot. nak pi cinema? huhu.... mimpi disiang hari la aku... hadey...

Apa lagi kengkawan... jgn lupa tonton TRANSFORMERS de' MOVIE this coming JULY 2007.

6 comments:

Fozalin said...

apa daaa ko same lah ngan faiz ske tgk kartun pelik2 nih. x gemar aku, kalo tgk budak ijau baguih gak. ahaks.....
pstt : date tu dh dekat sgt tu....

Lestat said...

Aku suka Optimus Prime

Feel free to surf my annoying blog..

Zana Sadri said...

huhu.. tak hengat la nama pe lagi kartun yg ada.. tapi ada satu tu.. gondam suit (betui ka) ok gak kartun dia.

lestat..thanks for dropping by here :)

fozalin.. yg pasti ada org tu pegi tgk ngan tgn merah berinai kot.. ahahahahaa....new weds la katakan.. after 7/7/7 la...

Lestat said...

i dah wat link to ur blog..ramai jg ek yg kawin 7.7.7

Zana Sadri said...

er..er.. awak nie bujang lagik ke?..er..er....ngehehehe..
takpa.. jodoh pertemuan kan ditgn Dia.. tapi kena la cari. 777 tu nombor senang ingat je. takde maknanya.haha(mati gue).thanks for da link. nak buh link gak la ek. thanks anw.

pu3nemo said...

waaaaa,me pun x sbr nk tggu cite ni kuar..sure best giler kan kak zana..heehehhe