Monday, July 23, 2007

Akhirnya..........

Dapat gak aku makan black pepper chicken chop semalam. Hahahahaa... aku rasa cik lat nie duk nunggu hp baru, sekali lom dtg.. nak tak nak.. kena gak la idang Chicken chop tu kat aku.. huahuahuahuahua...

But not bad... sedap la kak lat. pasnie leh la buat lagik. aku paling suka coleslaw yg cik lat buat. mmg BEGINI!.. tapi... bila aku duk tanya2 camne nak buat tu sume... baik ko je la yg buatkan lat. aku bagi budget jek.. tehehehehe.....

Yg sadis tuh.. siap tertido2 aku nunggu cik lat masak. hehe...

Hasilnya... mmg sedap la.. cuma tak dan nak snap gambo sbb lapo melebehi segala2nya.. hehehe...

BTW, thanks ek cik lat. len kali amirul balik leh masak lagik.. hehehhee..... :P

Sabtu....

Sabtu yg mendung sbb ari ujan sepjg hari.... semalam pun sama gak. hujan je.. Alhamdulillah... hujan rahmat.. sbb dah bape ari gak tak hujan. sabtu ahad minggu nie mmg hujan belaka...


ohh iya... ada org nek pelamin kali kedua semalam... tak dpt nak mai sbb mirul tak tahan mata klau malam. moga2 semua berjalan dgn lancar. :)

6 comments:

Umi Mia said...

Hi...salam kenal...selalu nampak tp baru ni nak read ur blog...I'll link u to mine...ok

Zana Sadri said...

hi... me too :D.. salam perkenalan.. baru je lepas baca tag kat ur blog. hehe... pelik gak tuh.. meh dtg opis zana kemaskan meja meh.. tehehehe...

Zana buh link juga ek. macih..

Jie said...

ooo zana.... sawan kakjie mcm ni..masuk semua blog pakat dok cite makan....makan...makan....meleleh ayark leoQ ataih kebod dah nie!

Ku Ina said...

cerita makan lagi... dugaan posa nie...

mad redo1 said...

bab bunga-bunga nih pobhia sket, mana-mana awek yang mad redo1 bagi bunga sure pastu break... so tak bangi bunga lagi dah kat sapa2...

tapi kalu bab steak, pasta, chicken chop, lamb chop, kacang chop tangan, boleh jalan lagik...

nak gak baca novel, tapi takde masa dok sibuk dengan blogs, mags, tv and a few other books.

banyak lak komen hari nik... letih dah mad redo1...

Zana Sadri said...

kak jie... huhu.. jgn kata kak jie.. tgh naip pong leh pk pasal mknn tuh lagi.lapo la pulekk..

Ku ina... oppss.. maaf ek.. dugaan tul posa2 sunat skang nie kan..:D

Abg Mad...klau bercinta.. jgn kasi bunga. dah kawen baru boleh. hehe..
Klau bab mkn.. sume bedal. Takkan ade yg kata takmo. pree la katakan. :D
novel tu sebulan sekali pon lom tentu lagi. dah ternampak nak jugak baca. bila dah baca.. takleh stop. mag makin mahal lak skang. duk pinjam org je klau nak baca. hehe...