Monday, July 16, 2007

Selamat Ulang Tahun


Selamat Hari Jadi buat Che Mah di Selayang, yang jatuh pada ari semalam, 15/7/2007( tapi duk pi rombongan ke NILAI pulek... nengok anak yatim dan rumah org2 tua :)) dengan ucapan....semoga sihat hendaknya dan dimurahkan rezeki.... insya Allah.. nenanti kita deliver present ek.. tehehehe...

Selamat Hari Jadi jugak buat Che Lat'z pada hari ini, 16/7/2007, yg bekerja skang nie... dan tinggai di selayang JUGAK... dengan ucapan... moga kurus la hendaknyer kome ek... tehehe... eh.. lagik satu... chicken chop tu nnt jangan lupa buatkan special utk aku.. okeh.. Tehehehe

Itu sahaja ucapan dr radio blog zana okeh.. kembali ke alam realiti... :P

Kemarin ngan arinie besday mak n adik bongsu aku. tapi aku tak dapat nak join diorg celebrate ari sabtu aritu di atas sebab2 ygn SENGAJA DIBUAT (muka marah nih!!!) :P

Huhuhu... cian che mah... semalam pun siap masak nasik lemak tapi.... tetap tak dapat dtg... huhu.. cedih ooo.. tapi.... sabar kan je la nak... huhu...

Untuk tidak menyakitkan ati aku lagik... aku buh la gambar mknn yg menyelerakan tekak aku tapi hanya gambar leh aku makan... adeh... ampesss!

Black pepper chicken chop hasil sentuhan kak lat'z... sedap plak nmpk ..huhu...

Kek ari jadik utk mak ngan lat

3 comments:

Red Mummy said...

sedap kek tuh...

mcm kek bday party akak kat hush, tang words Happy bday tu lah yeah..lelain x seghupa.

untuk mak, happy bday, zana ni mmg - ada je alasan x nak balik kan!

Fozalin said...

kan dh kene sebijik ngan kak red..... alasan tul.. ekekekeek

wooo pttnyer cik lat lah yg request kat ko! tapi cam dah terbalik lak ermmmm... yelah tau ko tgh mengidam

Zana Sadri said...

adeh kak red.... kita dah ready... abah nyer bantai tido...(kan dah pecah rahasia) nangis airmata darah pun kalo dia takmo pi nak wat cemane.... mmg merajuk kuasa 80 tau...huhu...

kak elin.... tau takpa.. ekekeke... ngidam ngan request tu lain bunyinyek. tehehe..(alasan baikkk punyer)