Tuesday, July 24, 2007

TAGGED!

Kena lagik semalam... huhuhu...."People who are tagged should write a blog post of 6 weird things about them as well as state these rules clearly. In the end, you need to choose 6 people to be tagged and list their names at the bottom of your post. Don't forget to leave a comment that says 'you are tagged' in their comments and tell them to read your blog"

copy paste dr empunya blog. huhu....

Apa la yg weird kat diri aku nie ek? mcm takde je.. huhu...

Sat no kena pikiaq one by one. apa la yg duk pelik dan ajaib kat pangai aku nih.

1. Tak Rajin Lunch. - sebenarnyer masaelah nie jadi bila duk kat opis. sejak zaman azali lagik. Paling malas nak makan Lunch. Kalau kengkawan ada boleh gak ajak merambu. tapi sesejak duk opis sensorg nie... lagi malas nak kuar. Bawak bekal roti shj. Tu pasal klau pregnant je mesti susah hati sbb lunch tak tau nak mkn apa n takde geng nak pi. boring2.

2. Bercakap Sendiri - Mmg dr alam sekolah dah perasan benda nie. mcm diskus ngan diri sendiri. previous boss pun pelik sbb dia ingat ckp ngan dia.. tapi benonyer aku ckp ngan diri sendiri. Selalu gak kena gelak. cies...

3. Suka simpan diari - nak kata tulis.. tak jugak. tapi mmg byk diari kosong kat rumah. tak tau nak tulis ape. nak buang sayang sbb kosong. Simpan buat kenangan je lah. hehe...

4. Masak - boleh nak masak tapi klau nak suruh rasa ke mmg tak reti. Lebih rela org len tolong rasa. cukup garam or gula ke hapa2 ke. klau takdak org, buh belaka tapi tetap takkan rasa. Lagi satu klau masak sendiri tak nak makan rasanyer. huhu...

5. Suka nak berjalan-jalan tapi tak tau nak pi mane. Alih2 duk umah jek sbb perancangan terlalu details sampai calculate kos bagai. haruuuuuuuuuu

6. Kaki tido2 ayam - walaupun tak penah dpt tido yg sempurna tapi klau dpt baring2 n lelap 20 menit pun jadik. Selalu nye masa tgh tgk tv. Padehal cite tu punye la tunggu.. at the end... tido lebih utama. klau dah tersedar... payah plak nak tido balik.

Siap gak tag nih. Pelik ke? mcm tak la pelik sgt sbb tak tau tang mane pelik kat diri sendiri nih. hehe...

Nak tag sape pulak??

Klau korang ada masa buat la ek. takde masa pun sila buat jugek. sbb aku pun kena. ngehehehehe....

1. Dillah
2. Intan
3. Izza
4. Nemo
5. RedZie
6. Izwan ( cantik dah sawang spiderman kat blog hang tuh :D)

Mekasih.. :D

6 comments:

intan said...

hahaha... zana..

aku sudah menyahut cabaran hang.. huhuhu.. so... apa komen? dan hg lak.. cam ne hg leh pinjam ayam lak nak tido tu.. huhuhu.. tp memang kan mcm2 kepelikan tiap sorang2 neh.. hehehhe..

tak percaya.. erm.. percaya percayakanlah.. ahaks

ReDbLoOdSnOw said...

ekeke...roger2...kiter akan sahut ♥tagged♥ kak zana tuh..ekekeke ♣

Zana Sadri said...

coming rite now... tehehehehe

MyHeart said...

aik! kaki jek tedo ek????eh bukan mate ke yang tido² ayam??? isk pelik nih....

Zana Sadri said...

adoi!!... aku salah tulis ek? :P
pinjam ayam pun boleh.. kaki je yg tido pun boleh. hehehehe...
Janji tido.. :D

Jie said...

adoiiiiiiiii...berat mata memandang...berat lagi mata mengantuk..

:p