Tuesday, September 11, 2007

Birthday Yayi

09/09/2007





Selamat ulang tahun ke 67, bapak..
dan.......... alfatihah utk arwah atok yg juga lahir pada tarikh yg sama...




Congrats also to my cousin for your engagement today (FAZLY N MILA).
So sorry tak dpt ikut. tak dpt green light ari nie. hehee











Birthday Yayi mirul. Tak ada acara potong kek dan apa sewaktu dgn nya. cuma belikan kek dan makannnnnnn...

Yg potong nyer aku la. Lagipun aku gak yg request kek apa dr Mr Lakiku.. hehe...(cam birthday sapa aku pong tak tau.. hehehe)

Hari ahad yg full n penat gak la aku rasa. (penat sokmo la zana nih :D)

Aku cuma masak Nasi lemak utk dinner ari tuh sbb Mr Lakiku dah dua ari tak bekpes nasi lemak (peberet dia tuh). Byk gak dia makan. termasuk la aku nie ha.. hahahaha.. pes time mkn sdri msk macam tak penah mkn nasi lemak. hehe..

Dinner is ready , sir..

Lepas tu trus potong kek dan aku la yg merasmikannyer... boley?? sgt teruja ngan kek itu benarnyer. apa ek nama kek tu?? chocolate cheese cake rasanya... tapi mmg... wallah!


aku sorg abiskan 2 slices... gile mkn kek sesejak dua menjak nie.. :D
Sheedappppp!

3 comments:

ReDbLoOdSnOw said...

whoaaaaa...cedap giler ke besday tuh kak zana. mintak itit :D

♥zie

Zana Sadri said...

kek tu ke zie?? sedap klau sapa minat cheese. tetiba masa nie la kak zana hantu cheese kek. shedappp.. hehe..
nak ke? ada la balance tapak kek je kat rumah, ekekeke...

echah_syed said...

zana..sodapnyerr nasi lomak tue..hehe..pandai gak masak ekk..kek cheese tue mmg fav combi laa..>bln pose nie x bek tau dok wat iklan makanan..huahua