Tuesday, September 18, 2007

To Be Continue.....

Betapa aku menjenggilkan biji mata menahan rasa mengantuk dan sakit kaki ya amat, sekali bersambung di minggu hadapan!!??

adeyyyyy...... aparaa.... punya la semangat nunggu sampai kul 10.30 sekali ada 2nd part.

Apa yg aku duk bebel nie??

Criminal Minds ler... ekekekeke...

Gile aku ngan citer2 cenggini. Atleast, terang ckit pale aku memalam hari. klau tak duk tgk drama swasta je kejenyer.. hehe..

Apa jadi kat JJ n Reid ek?? NOP! jgn kasi tau pada sesapa yg dah upload from tenet. sbb nnt dah tak suspen, okeh. Aku rela tunggu next week sambungan dia sbb itu je hiburan aku di malam hari lepas si tonet tido. :D

Mlm nie jugak House new season. adoi.... bangkit ke idok sahur esoknyer tu?? bangun tetap bangun tapi... mamai la jugak.

Anybody watch Doc Martin? doctor yg bagus tapi bendul sebendul2nyer.. hehe.. siyes.. memula aku tak suka. lelama jadi sonok tgk drama series nie.. kat siaran mane? for sure la channel 10. aku tak tau la citer nie baru ke lama coz baru je ada astro kan... jadi.. tgk la apa yg menarik. ulangan ke citer nie?

okey... cucukup la kisah tv belaka nie zana...pi buat keja plak. :p

6 comments:

Lestat said...

Tak sempat tgk suma tu..balik je.tilam je dituju.hehehe

mad.redo1 said...

doc martin tu tengah di kitar semula di hallmark... ending dia doc martin tu marah mad redo1 cakap kat zana... so tengok sendiri aaa...

hehehe...

Lily.Lulu. said...

sy tak tengok citer tuh ... bes ke ???

Fozalin said...

ekekeke igt aku srg jegil mate tgk ending CM. rupenyer ko pun ekekekke

Lucca D Jiwa said...

citer apakah itu? cam best jer bunyi dia...

Zana Sadri said...

lestat... penat sungguh tu.. :D

bang mad... ooo.. kitar semula ek.. takpa la janji best. tapi minggu nie takdak plak.. cies...asik la diubah jadual waktunyer.. iskh2.

lily... tgk la.. best..tapi klau ada torrent leh donload lagik. hehe

elin... ko pun same ke.. hehe.. padan la pening sokmo. ekekeke

tgk la lucca... best. takkan nyesal punya lah. :)