Friday, September 7, 2007

Kenduri??!!!

Aiyorrrrrrrk!!!

aku terlupa tahap gaban. mak aku dah kabo last monday dia nak wat kenduri arwah abah aku + sambut ramadhan ari nih! tapi utk kaum pompuan jek. Kenapa? sbb kaum lelaki bz banget. tiap mlm pun ada hal. klau tak kat surau sure kenduri rumah org.

Mmg rezeki rejab n syaaban nie kencang buat semua.

So, satgi nak balik selayang. ALONE! huhu.. tak nyempat la nak amik si tonet. ptg pun dia tido je. kesian plak nak mengangkut.

Mr laki ku?? ooo...... dia out of town today... tapi dah dpt green light dah. Lupa langsung maa... adeh... cian mak aku...

Dr sehari ke sehari duk cari date. last2 arinie jadinyer. huhu...

okey all... nak cabut dah nie... tapii.... patut ada appt ngan setter skang. mane plak dia ni nih????

Jumpa lagi next week... Selamat berhujung minggu................. :D

2 comments:

Jie said...

moga selamat dah jumpa lagi isnin..insya allah

mad redo1 said...

ya, ya... mintak2 semuanya selamat...