Sunday, March 23, 2008

AF6 dan Ihsan

aiyorkkkkkkkk.... sungguh bosan dgn penyampaian AC.

apekeheynyer yeop!

serba tak kena je aku tgk kan AC tu jadi pengacara.

tak penah nak anggap dia boleh jadi Aznil.. tapi... mmg buhsangg gilesss semalam.

(aku rasa ramai setuju kot.. sbb tu mcm bukan AC je... mcm kontrol giles dr semua segi)

bckp pasal peserta this year plak.. ikutkan sume ada suara yg menarik cuma pelik btol ... lagu yg deme pilih sdri pun takleh bawak sesedap.

apekeheynyer Yeop!

kalau base on concert (jgn pk kan personaliti as per diari AF) aku vote for riz, stanly n nadia shj. lelain masih lagi dlm proses aku nak sukaa diorg menyanyi.

end up.... Yana tersingkir. (dia nie mmg aku tak perasan sgt kat akademi pun.. uhuk2)

(tapi sabo je la.. tetengah aku tunggu riz ngan nadia nyanyi.. ada makcik call aku.. hadoiiiiii... dengki tau ko nenek :P... sib bek aku masih dgr apa diorg nyanyi wpun still nak berborak ngan ko.. btw, thanks call aku.. :D cayang ko nenek kebayan.. hikss)

dek kerana kebosanan dgn Af, aku pun roaming2 ler.. stesen. tapi.. best gak tgk cerekarama kat tv3. aku ingat aku sorg je gitu.. ghopenyer kak red pun sama.. uhhuhuhu.. boring tol af kan kak? tapi akak tgk berteman org tak tido.. saya berteman dgn org2 yang dah tido.. huhuhu.. dlm erti kata lain.. ngadap la ko tb tu sensorg. :D

citer pasal si tanggang nie byk tol keluar sesejak dua menjak nie ek... aritu citer zizan nin ngan fauziah nawi.. la nie zamarul ngan kartina aziz plak. ada lagi tapi lupe dah aku.. hehehe (rajin tgk citer melayu gak nie :D)

tapi moral of the story mmg simple... jgn la ko derhaka kat mak pak.. erm.. ada lagi ke org cenggini dlm zaman skang nie?? harap2 tobatla hendaknya...(aku rasa macam tau je sapa.. tapi.... siapa yaaaaaaaa?? jeng jeng...)

3 comments:

cendawanintim said...

Zana,

Stuju.......AFUNDI RIZ...

drama ihsan tak sempat tengok, member opis cakap besh!

Arin said...

arin tgh drama Ihsan tuh sambil meleleh ayaq mata..layan sensorang..paling ngeri bab buka je keranda muka si Nordin tuh dh berulat..aduhhhh...

Zana Sadri said...

yunie

tak lama lagi ada la ulangan tu.. kalo ramai suka sure cepat diulang tayang :)

arin

beh kuang gak la kita nie arin.. tapi tang bila dia bukak keranda tu zana tutup muka sbb tgk mayat gitu pun dah seram sejuk. huhuhu... tapi bila muka dia berulat tu sempat bukak mata. hehehe.. mmg ngeri..