Friday, March 28, 2008

Comey nye Dia!!



Comeykan!! baru nak masuk 2 bulan this coming 1st April 08.

nama dia nur qistina bt mohd naguib. (er... betul ke dok aku eja nama pak dia nie?? hehehe..ampun kalo salah ya sim :D )

kalau perasan.. aku penah citer pasal bb nie kat cnie

akhirnya dpt juga aku melawat kawan aku yg baru lepas pantang nie. jauh gak rumah ko sim... mencanak aku mencari.

ikutkan.. Bangi tu territory aku dulu tu... tapi disebabkan byk beno pembangunan... rumah ko yg senang alam nak cari pun aku leh sesat. hehehehe....

btw, thanks for lunch ko tu.. kesian ko.. aku mai inform last minute pun, ajak lunch sekali.. (bising gak aku.. ibu nyusu anak makan lambat.. kul 3 dekat baru dia lunch.. huhuhu... )

aku suka nyer kat bb ko. kalo boleh nak angkat bawak balik bagi kawan ngan aris.. hehehehe...

Selamat bekerja ya wahai kawan ku next month.. jgn risau ngan bb sgt. sbb biasa la kan.. bila nak tinggal ngan org nie.. ada mcm2 perasaan dtg. yg penting, kita kena tawakal byk2.. harap segala perkara baikkk je berlaku. :D

10 comments:

cendawanintim said...

Zana,

Yer, sangat comel la dia...cute sangat...

Tengok gambo baby ni....aiiiiii...
Insyaallah, ader rezeki..

Lily.Lulu. said...

alahaiiiiiiiiiiiiiiii ..
asal comey sangat tuh !!!

geram laa pulak kak !!
:D

Zana Sadri said...

yunie & lily

bukan korang je geram.. siap nak angku bawak balik je rasanya. sib bek still bf ngan mama dia. ekekeke

comey2..lelagi bb girl. mmg la nak je angkut. :D

~mama ranggie a.k.a eira~ said...

zana,
nama die samalah anak mama...:)

Jie said...

mmg comel...eeee...geram2...kakjie pun seminggu baru dpt anak buah baru

Umi Mia said...

comel sangat lah......org kata bernas jer mukanya....bestnya ada baby..........rindu nak pegang baby

echah_syed said...

tomeinyerr mcm anak jipunn pun ade..:)

Zana Sadri said...

mama ranggie
hehe.. ha ah..sama.. tapi kawan zana nie terjebak ngan spa Q. mama plak??:D

kak jie
harus di kelek kalo pi sana ek. :D

umi mia
bernas tu camne ek? ala2 tak bape paham. tapi mcm best je nak pegang :D
insya Allah... nnt ada la tu :) sabar k.

kak combi
muka kak combi pun ada. ala2 comey gitu..ahaks...pearl kak combi sebiji kak combi. tomey2..:D

Elyn said...
This comment has been removed by the author.
Elyn said...

ala x yah ssh ko nk hangkut baby tu bwk blk.... aku cdgkan ko produce lagi satu .... mana tau kot2... cicit nek melah kali ni gurl plak ekekekeek