Friday, March 21, 2008

Hutang Tag

Adakah adik ku sorang itu merajuk???? tak mungkinnnnnnn kan nemo kan.. hikhik.. mahap di pinta kak zana lambat jawab tang. okeyla.. la nie nak jawab la nie...

Pasnie leh banjer kak zana pizza plak k. :D

my handphone: K750i



adik aku ckp mcm tipon voltron sbb bersegi2. ala2 baling pun tak rabai la.. ciesssssss... tapi mmg user friendly maa... camera pun cantik. tahan lasak pun ya gak. mirul dah bape kali duk terlepas dr tgn dia. finally... dia berjaya mengeluarkan logo sony kat belakang phone aku tu. seeeeee.... tak jumpa uhu glue.. malas nak gam. tah mane tah logo tu aku letak. huhu...

Ha.. satu lagi.. aku suka tang sync to my outlook.. takyah la aku duk tulis detail sorg2 dlm hp aku tu kat buku.. trus print dr outlook je.. senang dan menyenangkan. :D

but the bad things about this phone, takdak 3G.......huhuhu... boring tol. sesejak abah selalu outstation nie.. nak la jugak ber3G ngan dia + anak2..(since anak dia malu nak ckp on the phone esp mirul... kuang kuang kuang)

Tapi..nak buat lagu mane... nie pun abah yg beri.. alhamdulillah .... nak beli sendiri mau aku ikat perut nnt. hehehe...

________________________________________

okeh.. 2nd tag from along arman

rules of tag (copy paste)

1) Must be clean. No X- rated sites. (x bole yg 18 up2)
2) Only FIVE links
3) Must tell 5 people
4) A link back to the person who tagged you
5) An active link

link website aku selalu masuk???

apa ek??

1: sure http://www.blogger.com
kalo tak.. takkan la aku ada blog sdri kan.. :D

2. yang ini kot http://klubbkidd.blogdrive.com/
hahaha. sesejak musim af dah bermula.. aku mula refer to his comment or summary.syiok baca.. lelagi apa dia kabo to aku pun pikir yg sama. (er.. ok ke nie)

3. pastinya http://www.bharian.com.my/
utk tau isu2 semasa. tapi la nie jrg gak baca paper sbb bebalik citer yg sama.. propa pasal itu ini. masih tak puas hati dgn parti pembangkang yg memang itu.. huh... baca blog sdri lagi best. hehe..

4. http://www.shoppingnsales.com/
boleh layan??? tgk nearest warehouse sales la apa lagik. hehe.. syiok je dpt pi n beli borong. murah plak tu. quality the same. utg2..

5. last one...http://www.quranexplorer.com/
paling rajin masuk masuk kerja kat opis dulu... pepagi sampai.. aku on n dgr sambil ikut2 baca mana yg ingat. tenang n damai je rasa. kalau tak pecaya... cubalah... tapi kan.. ada tak sesapa leh tolong carikan tafsir in BM. kalo yg free tak tau.. yg kena byr tu tau gak la. bukan tak faham... tapi lagi menghayati kalo bm .hehehe... tak rugi kongsi ilmu ya kawan2..

finish already... sape nak aku tag???

aku just beri this 5 names la ek.. buat ya jgn tak buat.. :D

1. latz
2. cek cendawan
3. nemo
4. arin
5. umi mia

mekasih daun keladi.. pasnie.. tag org lain lagi... :D

3 comments:

Lily.Lulu. said...

ha tengok tuh .. tambah lagi geng Sony Ericsson

:D

Arin said...

mari mari mari..tgk siapa yang kene buat tag..sekali rupe nye eden..heheh..

pu3nemo said...

x pe kak,biar lmbt asal selamat..thankz ya cz wat tag tu..muahhhxxxx


p/s: pizza?jom..x de hal nyerrrr... =)