Tuesday, March 25, 2008

GHOST and Maid In Manhattan

tah kenapa aku suka tgk citer nie.

last sunday night je tak tgk sbb ada org tu dah booked awal2 nak tgk man u lawan liv (tapi udahnya frust gile sbb liv kalah.. ekekeke)

best citer dia. btw, tgk la sendiri. aku tgk kat tv selalu. tapi disebabkan episode 8 tak dpt tgk kat tv, aku pun cuba bukak 8tv website. pun.... gagal tgk. nape tah. utk menyenangkan aku.. paste je kat blog. dpt tgk 3/4 screen pun ok la.. janji dpt tgk full 8th episode. hehehe...

nak tgk dr 1st sampai latest episode?.. proceed to 8tv ok.
ENJOY!
_____________________________

Maid in Manhattan

dah berkurun citer nie keluar baru ari tu aku tgk. teruk kan??? (siap kena soal dek hubby.. beriya2 nak tgk cite tu kenapa?? bole tak nak jawab.. udahnyer.. takmo bawak pi tgk wayang.. kena la tunggu kat depan tv.. boley??? )

normal la tu kot.. kalo vcd ciplak dah takdak nie.. belaka lambat aku tgk filem kat pawagam .hahahaha (sshh! jgn gelak :P)

disebabkan tido dekat kol 2... anak nak susu kol 3 pun aku tak sedar.. hahahaha... ngantuk gile aku dibuatnyer.. len kali kalo nak kuar movie tu sila la kuar awal ckit. nie belaka tgh malam jadahnyer... siang dah wat keja mcm2 bagai.. malam nak tido lambat?? mungkin tidak...

6 comments:

cendawanintim said...

Zana,

Saya pon cadang nak ubah waktu tido saya, dari kol 4 pagi ker pukol soploh...tapi sampai skang takleh buat camtuh lagik....

Dah boring slalu lewat jerk ke opis...

Zana Sadri said...

heh! kul 4 pagi??? wat gapo tu???

zana kalo tido lewat mmg susah nak tido. kalo kol 10 dah tido.. mmg senang nak bgn pagi n esoknyer sure tak ngantuk. tapi.. kalo tido kol 12 keatas... esoknya ala2 mayat hidup jek. nak tumbang laie ado...

cuba la ubah gaya tido tu...ikutkan sgt nnt, diri sendiri yg sakit. :D

Umi Mia said...

best yer citer Ghost tu..nantilah tengok..maid in manhattan tu mmg best...

Elyn said...

ler lame gile br dpt tgk??? lenkali tye la aku kot2 aku ade CD tu.... ishh shian kat koo ekekekek...

pstt ko nk cite apa2 tye aku. aku byk wooo kalo cite ngarut2 camtu ekeekek

Arin said...

elyn..leh jadik tokan cd ka?dah le kita selalu hi hi bye bye..nnt kot kak arin nak pinjam cd bleh le ek?

Zana Sadri said...

umi mia
dah nak abis dah tu. kalo rajin tgk kat 8tv dr 1st sampai last. hehe.. sila2.. :D

elin
ko mmg. udah lama baru nak offer.. tapi kan.. bila la aku nak tgk tu.. huhuhuhuhu.. nnt kalo aku nak pinjam aku suh cik lat amik la ek.. macih in advance :D

arin
sila2.. jgn malu2 tau.. dia mmg rajin beli. siap tgk ulang2 bagai.. gila movie tuu :P