Thursday, December 10, 2009

Lain Macam Je

Tertengok di jobstreet daily job advertisement

previous big company yg aku pernah jadi pekerja base on kontrak telah mengiklankan adanya jawatan kosong kat salah satu unit mereka.

pelik bin ajaib??!!

dedulu kalau aku antar permohonan nak jadi permanent staff, ayat skema diorg apa tau??

'scholar student yg diorg utamakan dahulu', sampai aku dah tak heran jawapan HR diorg tuh sbb yg support aku pun manager tempat aku kerja dulu. hantar resume dah bape kali tah... sampai tebal gak muka nie. :p

sudahnya... kedegilan aku kot yg buat diorg keluarkan notis, kontrak staff zaman aku nak tak nak kena resign dlm tempoh abis kontrak (aku kena buln 7) yg mane diorg nak absorb permanent staff diorg utk masuk company semula (masa nie dah start outsourse salah satu dprt mereka n ramai tak setuju utk joint the other party)

mcm sedih la jugak... tapi.. nak buat cemane, hidup mesti diteruskan...

tapi... kekdahnya... pelik diorg nie sebenarnya... jurang non exec dan exec mcm ada tembok.

tapi...aku?? buat hal sendiri je byknya... sbb? keja aku mcm exec tapi base on kontrak, aku nie non exec je. huhuhu...

takpe... pengalaman mendewasakan... tapi.... tetiba nak outsource employer pedehal ek???

kawan aku yg masuk atas kontrak, diserap jadi staff pun masih kekal kontrak wpun exec.

tu kalo nak tendang anytime je tuh. huhuhuuh...sadis kan??

4 comments:

MAKCIK REHAN said...

byk sgt kompeni buat laguni weh. aku masa kat Mead Johnson pon laguni jugak. keje dgn depa, tapi org lain yg bayar gaji. depa outsorce employer. save byk kot!

Elyn said...

zaman meleset gini la kot caranyer!!

Zana S said...

MR
ha ah. sbb depa tak yah pk nak byr gaji dah.

Elyn
ke depa baru tau scholar depa byk takleh wat keja?? miahahahaha!

Anonymous said...

[p]Compared to other romantic violinist package, a glimmer of less bright and assertive shift elegant female-specific [url=http://www.replicalouisvuittonsalee.com]replica louis vuitton[/url] connotations and charms demonstrated most vividly, unite the elegance of classical music in every detail of the handbags, reflects a strong artistic, yet beautiful gesture . Because the air does not flow [url=http://www.replicalouisvuittonbagss.co.uk]replica louis vuitton wallet[/url] in a plastic bag . "The image was emailed to law enforcement agencies yesterday afternoon seeking information about these men, as our story reported . But they are facing fashion's fatigued . Commonly used cleaners or tools: detergent, Amway, Pearl Bailey, collar net, toothpaste, alcohol, eraser, soft brush
Bleach, disinfectant 84 (only for the processing of white bag) into the milk in [url=http://www.replicalouisvuittonbagss.co.uk]replica louis vuitton purses[/url] the do-it-yourself easy to use cleaning agents: the amount of water (not too many)> 50 grams, 30 grams of detergent, 20 grams of alcohol, with the soft brush dipped in a mixture of liquid and gently brush, and then a wet towel to wipe off the foam on ok . 10 years ago, Prada black nylon bag is still far the best-selling products in the United States, Prada sudden change in strategy, began to shift to the [url=http://www.replicalouisvuittonsalee.com]replica louis vuitton bags[/url] high-end market, the introduction of more expensive leather package . Sense of perspective white shirt, which take a black camisole colors bring a sense of let you look more generous and elegant, blue-purple high waist pants, waist bow highlight your sweet and gentle, coupled with a paragraph wealthy brown bucket bag, to win the wild style, commuting and leisure are appropriate.[/p][p]They are launched four newer models, these models are fluffy design, in addition to 15 classic style capable of nylon bag . The series the ECCO BARYSH [url=http://www.replicalouisvuittonsalee.com]replica louis vuitton sale[/url] barysh interpretation of a blend of minimalism and retro design, elegant texture . Amazona handbag 23cm and 28cm classic size, selection of the best are rare leather the leather: embossed calfskin, suede, alligator and ostrich . Loewe this series into the Spanish classic equestrian elements . Compared to other romantic violinist package, a glimmer of less bright and assertive shift elegant female-specific connotations and charms demonstrated most vividly, unite the elegance of classical music in every detail of the handbags, reflects [url=http://www.replicalouisvuittonbagss.co.uk]replica louis vuitton bags[/url] a strong artistic, yet beautiful gesture . Whether you need a handbag scratched, or just a handbag you like, you have a wide choice available.[/p]