Tuesday, December 29, 2009

Nescafe cream cheese mufffin


Kalau dah gile nescafe, semua benda nak cuba bubuh.

tapi... ok gak rasanya walaupun rasa nescafe tu ala2 manja gitew.. ngehehehe...

masa bubuh sebelum masak, ceri tu cantik kat tengah. dah masak, kemane2 je peginya. sbb ada cream cheese, naik pun ala2 tak naik. isi kurang benonyer.. :D

cik mah suka.

kebetulan abah cuti last week. hari selasa mlm rabu tu buat, esok rabunya, abah ajak pi balik umah mak. uish.. ada gak la buah tangan tuk cek mah.

nnt kita buat mee rebus la ek mak.. mak suka kan??

rasaya kak elyn pun suka kan?? ngahahaha!

4 comments:

Elyn said...

yelah aku suke tgk je lam blog ko!! nak dpt hmmm berkurun!!! ceh!!

Anoy said...

nak..nakkk

aZuRa AhMaD said...

iskk..sedapnya..ada resepi???hehehe

Zana S said...

elyn
tu la.. ajak mai sokmo bz. ngehehehe.. lom rezeki gamaknyer..

dilah
nnt la ek. tgk bila en sharin nak pi sana.

azura
yg mane?? muffin nie ek? nnt zana buh sekali. :D