Wednesday, August 18, 2010

Budak Susah Mandi Pagi


kontra betul ngan abang dia.

nak suh basuh o onk pun seksa.

belaka lah seksa.

apa nak jadi kamu nie aris....

4 comments:

Elyn said...

wafiq masuk umur 2 thn ni la ssh nk ajak mandi, ajak basuh yakyak....

geram aku tau kekadang tu aku ngan faiz kene masuk toilet sbb bg die jeles. lepas tu bg terhegeh2 ketuk pintu nk mandi hihih.

makcikrehan said...

aisyah lak pantang comot apa sikit. dan2 mintak nk mandi. tgh mlm buta pon nak mandi.

Nem0 o0h Nem0 said...

dah besar la.. comel!

Zana S said...

elyn
penyakit aris berjangkit ke wafiq gamaknyer. hahaha!
aku terpaksa la kata nak jalan dia tinggal. tapi kalau abah dia ada, lajuuuu je dia ke bilik air. ceit!

makcikrehan
anak sulung mmg rajin mandi kot. hahaha! ko tunggu asyraf. :d

Nemo
hehehe... lama nemo tak mai. kak zana selalu gi blog tapi tak tinggal jejak. :D blog hang selalu buat org lapo daa :p