Friday, August 27, 2010

Dengar Lagu

Bila menonton drama bersiri di rangkaian tv buat masa ni, saya lebih memberi tumpuan kepada lagu latarnya.

terukkah??

tak.. sebab dari lagu la saya terduduk nak tgk drama tersebut.

lagu2 nya amatla menyentuh perasaan. terutamanya lagu Akan ku jumpa oleh azfar dari drama syurgamu ramadhan.

ikutkan lagu ni ada dlm telifilem antara garisan. tapi disebabkan drama syurgamu ramadhan 3 hari seminggu, maka, lagu ni lebih dekat dgn saya. sambil tgk drama sambil melayan lagu ni mmg sangat menginsafkan.

lagu dari drama Nur Fansuri pun sama. nyanyian opick. tajuk? lupa plak.. :D. ini pun menginsafkan. wujudkan blog Nur Fansuri tu?? saya dah google, takde pulak. hehehe...

hantu tv kah?? tak jugak. timing pun tgk selalu ulangan. bila bulan puasa mmg rasa masa tu singkat sgt. tak lama lagi nak raya. dan sesejak saya dah ada anak, nak je biar raya tu post pond. puasa lama sikit. walaupun lelah, masa nie je lah dapat collect lebih pahala.. kan?? insya Allah..

3 comments:

arin said...

arin layan ular emas. syurga ramadhan tuh tengok kalau tak tertido. :)

Zana S said...

arin
zana kalau citer2 gitu mmg la zana tak tgk. sebab, takut termimpi. ngigau pun ada tau. hahaha!

Elyn said...

sepesen ngan faiz la ni. aku layan drama die layan lagu dlm drama hihihi