Thursday, August 19, 2010

Rancangan Sempena Ramadhan

Dalam banyak2 saya layan 2- 3 rancangan sahaja di tv.
1. sah2 la ketuk2 ramadhan- tv1
2. geng surau-astro aosis
3. Nur Fansuri- tv1
4. qaleysha musim baru - astro prima
lelain mmg tengok kalau terbuka sahaja.
rancangan masak2 tak sebanyak last year ek? ke saya yg tak terrtengok?
takpe2... janji tak lepas citer Geng Surau.
mmg siyes lawak.
ini tertgk pun sbb ditayang waktu berbuka. kalau malam ke, petang ke, mmg sah2 la tak dapat.
byk pengajaran citer ni. tapi yg takleh tahan tu, latest episode. nak cat surau kaler RETRO. kejadahnya ha!
haiyaaaaaaa... tgk la... mmg lawak.
Nur Fansuri plak tertgk masa nak sahur. ok gak citer dia.
qaleysha plak, sebab dah tertgk dari last siaran, nak la tgk yg baru. boleh la layan.
dah seminggu dah posa kan??? apa plan akan dtg?
say duk pk bajet kira2 nak beli brg buat kek+biskut skang nie. hehehe...

2 comments:

Elyn said...

aku satu hapa cite tak dan nak tgk.

jadual aku.... smp umah koi 7. tlg mama masak. buka minum sikit pi marghrib... turun bwh mkn dan kemas.

pehtu naik pi mandi jap. pehtu pi turun balik prepare barang wafiq. basuh kain la sidai kain la... tgk jam dh koi 11. wafiq pun aku tak dan nk manja2. dah macam maid parttime lak aku ni. huhuhu time rehat aku adalah tido dr koi 12 ke 430!! sekian hehehe

Zana S said...

elyn
er.. soklan cepugangsa... bukan ko duk umah dgn ipar biras kah?? masih kekal cam dulu ek?? Allahhu Akbar...
Aku plak semput dgr.

takpe.. ada hikmahnya... bila mau pinda daaaa... :)