Monday, August 30, 2010

Geram!

bukan geram apa... geram dan rambang mata bila tgk brg2 hiasan rumah kat Nilai 3 hari sabtu haritu.

gile tau! mmg byk pesen baru yg cantik2 belaka. cuma sedia duit ngan ruang letak brg kat keta jek.

saya beli apa?? hehe... takyah reveal lah.. saya beli brg yg kecik2 jek. yg pasti dari last year nak beli tak terbeli2. asal ada udahla.. nak berlawa, tak mampu eh. mau anak saya ranapkan nnt. :D

nampak je diorg nie ala2 berbudi bahasa ngan org lain (yakni pemalu) tapi kalau kat rumah, ceruk mane depa tak panjat, celah mane dia tak sepah, perabot mane dia tak kasi dent. mmg rumahku syurgaku betullah!

berbalik pada Nilai 3, mmg meriah lah! saya berkenan ngan bunga yg beranting pjg tuh. tapi... tang mane nak sumbat keta chumel ku itew??

takpe... leh ikhtiar.. hahaha! nak jugak!

anak? ada yg saya ikat tgn depa bila ada bunga nih. sebab apa?? amirul ngan aris mmg suka kutis2 bunga.

mcm bunga ranting kat umah kawan saya kat klang itu hari, dah dua ranting kecik dia patahkan. seb bek shaz ckp bunga lama ek shaz... kalau tak.. mau kena ganti ooo...

anak bertuah!

abah kata leh gi lagi weekend nie. kita wait n see lah. gi ke dok. tapi yg lagi syiok, dari umah saya, ikut jln salak tinggi, sepang, takyah tol! tu lagi la buat abah kata OK tuh. wah!!!

nak jugak bunga tuh!!! ngehehehe! ( itupun abah duk ulang ty betul ke.. betul ke..) ishk... lagi ty byk2 kang merajuk kang... hahaha!

3 comments:

Elyn said...

dr umah ko or umah aku ptrjy mmg heaven nk ke nilai!! FOC dr toll hehehe.

lily lotus said...

apa ajer yg takde kat nilai 3 tu :D

Zana S said...

elyn
heaven jek!

lily lotus
itulah... sedia duit je. :D