Thursday, February 19, 2009

Admitted AGAIN!

kakak ku masuk lagik. (dpt mms dr adik aku masa aku sensorg layan ALLY mlm tadik.)

kali nie kat ampang puteri (2nd time, 1st time arituh dekat 10 hari duk sana. bil pun aku ketor tgn nak tgk. huhuhu)

esok dijadualkan buang besi yang HOSPITAL SELAYANG masukkan arituh.

infection makin kronik. doc suggest buang besi tapi aku pun tak tau kendian apa jadik. kena cek ngan makde ku dulu...

Doakan kakak ku selamat dan sihat cepat. lama gile duk kat umah. aritu balik umah dia dah leh jln without tongkat. tapi takleh lama. hehe..(sombong nak buat gak keja rumah.. hahaha! aku mai dia sibuk nak hidang bagai. padehal ada lagik 2 org sihat kat rumah tue.. eekekeke)

kengkonon berangan dah la nak pi keja. sekali kena buang besi. huhuhu.. lagi senang kot. dr ada besi ada jek kuman tak hilang2.

HOSPITAL SELAYANG namakan ini kes terpencil (which means, salah spital/staff tapi nama kasi baekk punya... mcm takyah kecoh2. huhuhuhu.... teruk betol spital nie. iskh..)

Kak Elyn nak suruh bubuh gak kenyataan nie.. baekkk cikk...
"infection yg kak anim kene tu pasai DR or SISTER / STAFF NURSE / MA tak scrub tangan bersih2. kuman yg dlm kaki akak ko tu kuman yg ade kat toilet!!!!! sile buh besar2.
at least bg tau sume org camne la HOSPITAL SELAYANG buat kerja. siap nk sorok2 plak nape kes gitu jadik!!!"

Okeh Kak Anim.... selamat masuk bilik OT yg tah dah kebape kali ni (ngalah adik ko yg banak 2 x nie...ekekeke....). Jgn lupa minum F1 tuh. spital nak marah??? ckp jek...saya bayar pe bil spital. sukatik la nak mkn apa pun. hahahaha! mmg ampeh adik ko nie.

weh!!! sape nak nolong den punggah barang esok??? uwaaaaaaaa!!!!

kaki kak anim lepas buang besi. sebelum mak datang, pandai plak suh nurse tukar bandage. kalau tak... kang pengsan che mah tgk darah selambak. hueheuheueh... aku pun ngeri. :D


4 comments:

Elyn said...

wei nape ko x cite lam entry ni.....

infection yg kak anim kene tu pasai DR or SISTER / STAFF NURSE / MA tak scrub tangan bersih2. kuman yg dlm kaki akak ko tu kuman yg ade kat toilet!!!!! sile buh besar2.

at least bg tau sume org camne la HOSPITAL SELAYANG buat kerja. siap nk sorok2 plak nape kes gitu jadik!!!

sekian.... saya pembekal besi lam kaki kak anim hahahah

Zana S said...

elyn

miahahahaha... mcm aku salahkan besi tu ek??? tak la... aku tak kosa nak citer panjang sbb wat sakit hati jek. deme tak buat keja ngan bersih. even besi tak salah tu pun tak di steril ngan baik/betul.
Kira co ko tak slaah la tuh. miahahaha... :d

Anoy said...

maybe...besi itu tidak rasi dgn badan patient. kot la..kite tak tau. tp doctor ampang puteri dah buat ujian makmal, infection mmg dari seperti yg dinyatakan diatas. erm..mau saman itu spital...mustahil bole terjadi. doc ampang puteri pun kate..mmg takkan bole terjadi saman menyaman ini disebabkan infection.

i'll give them a lesson! huh!

lily lotus said...

pity ur sis..harap2 takde lagi kecuaian diog