Friday, February 6, 2009

Apa itu ANION atau ION NEGATIVE?


Kali nie kita beri laluan kepada wanita2, ibuk2, remaja2 dan kepada sesiapa yg menggunakan tuala wanita.

Haaaaaaa... jgn wat2 pelik plak iye para bapak2 sekalian... kalau nnt nak kawen pun kena gak beli tuk bini kan???

okeh... nie adalah produk yg baru tak baru dlm pasaran, tapi baru la pada saya nie ha... Roll

memula takmo gak beli dan cuba sbb cam mahal jek.

Tapi.. bila cilok satu dr bos punya, (standard la.. kalau dah terdesak, aku rembat dulu sape nye kat opis nie... hahaha.. udah nama kami berdua je pompuan) mcm best plak pakai. bukan best tu maksud aku boleh mkn Munchy, tapi... selesa dn kering. dan yang lebih penting.... TAK MENDATANGKAN IRITASI.

Aku nie ada masaelah ckit... kalau pakai beli kat luar, mmg mcm2 hal la yang jadik. paling haru kalau gatal. aduyaiii.. rasa tension jek. especially masa tgh hari 1-3 . mula la rasa nak marah jek.

Tapi lepas sekali period aku pakai, dr pantyliner ke heavy flow, mmg selesa jek.Smile

Pantyliner dia pun bukan kecik sgt. ala2 slim dah ghopenyer... nak pakai daily pun cam sayang jek. tapi selesa sgt pakai.Sunshine

Nak tau lebih lanjut, meh baca ckit aku copy dr dia punya brochure.

Gamabr pembungkus dia la tapinya...





Setiap pembalut Love Moon Anion jika dibuka terdapat semacam lapisan pita berwarna hijau. Pita hijau inilah yang disebut alat TERAPI ION NEGATIF (yang dikombinasikan dengan pembalut wanita teknologi tinggi). Lapisan khusus yang mengandung ion ini tanpa tambahan bahan kimia; menggunakan proses ionisasi untuk menghilangkan bau sterilisasi tanpa efek yang merugikan.


Jika beli sekarang, anda dibekalkan dgn self test card. utk apa??? utk tgk ada jangkitan ke tak. dah rupa ujian pap smear jadinya. (err betul ke aku eja tu?)Thinking

TETAPI>>> kalau sesiapa berminat, leh je nak contact aku. tapi kalau nak lebih detail leh contact PN ROZA 0163310458.

Harga ??

PAntyliner = 30pcs (1 month supply) = RM18.00
Day use = 10 pcs = RM15
Heavy flow / night = 10 pcs = RM15

Kalau beli 3 set nie tak silap rega jadik RM45.00

Apa2 pun... leh je nak ty akak roza tu..sila la kepada yg berminat ek..

apa beza ngan pad herba??

owh... ini pun saya pakai gak dulu. tapi disebabkan payah beno nak beli kat luar, saya dah tak pakai.

ikutkan ok jek cuma semerbak bau herba tu sampai aku suspen org sebelah sedar aku pakai pad. ekekeke...

tapi... terpulang kepada anda semua. kalau tak suka bau2an... ini adalah pilihan terbaik.

Pad nie pun boleh dibasuh gak. don't worry...

Penghantaran ke apa ke, boleh refer kak roza tros. kalau nak tunggu aku.. ala2 lambat la pulak.. Laughing 1

Selamat membaca dan membuat pilihan!!

(aku tak dpt utg pun letak advert nie.. cuma berkongsi utk kesihatan kita bersama. Bouquet)


jumpa website nie .yang menjual nya lelaki... tapi bagus gak..dia concern kesihatan wanita. ekekeke... kat cnie leh baca detail. sila2 la ek jenguk .

8 comments:

Yanmie said...

Yan biasa pakai yg CNI dan whisper aje..lain2 x selesa..ehehe..

Zana S said...

Yanmie
whisper mmg selesa tapi mahalll.. hehehe...

kak zana dah jrg pakai yg kat market sbb mcm2 cerita kurang enak. pakai yg gini2 je skang nie. hehehe... nak cuba tak? :D

Elyn said...

aku dh lame pakai anions ni.... b4 preg lai..... tp x thn mahai la!!!

aZuRa AhMaD said...

mcm ok ja...produk tu yer..kak zana..zura kalu tuala wanita & pantyliner pakai kotex ja..kalau pakai jenis lain..asyik bocor ja..

Zana S said...

elyn
ek?? aku ingat ko pakai pad herba jek. hehehe.. tapi best la.. mahal tu yg tak menahan. tapi... utk kesihatan korban je lah... dr byr byk utk ubat. hehehehe...ko beli sekotak yg 268 tu lah. stok bbrp bulan. :D

Azura Ahmad
pada akak ok. tapi kalau akak pakai kotex, mmg selamat la berbirat tanda bagai sbb gatal. ntah nape tah. zaman anak dara ok jek. bila dah beranak pinak nie mcm2 hal. :D
nak cuba?? meh kita bercontact2 an... ngeee

Elyn said...

aku beli ngan opismate.... 1 regular, 1 tuk pakai ari2..... erm kene beli 1 box ka?? mak aiiii

Zana S said...

boleh je beli by pack.
beli by box???
makan tu je la ko ari2. ekekekeke
melain ko tong2 duit ngan bebudak opis ke, gan adik badik ke, leh la jimat. :D

Putera said...

salam, just nak kongsi.. sbnrnye saya pun pakai pantyliner(kepingan yang warne hijau tu je) buat ubat semput...cam klakar je... Tp Alhamdulillah baik... sy skrg pun jual benda ni... sy penah bg kat org kena buasir... dlm seminggu dia dah sembuh... mula2 cam tak caya je... tp bila dah nampak depan mata baru tau... Sbnrnye kena tgk demo dulu baru tau... klu pakai tanpa dpt info yg jelas pun xguna gak... ape2 hal pun benda ni bagus... klu ade yang kata benda ni mahal sy bleh terangkan sampai dia rasa benda ni tak la mahal sgt.. sori ye cik zana... tumpang lalu