Friday, February 13, 2009

Bosan Meh!

Bila tiba waktu lunch and aku tak tau nak makan apa..... mula la...

BOSANYAAAAAA duk sensorang.Pouty

my boss ckp one of her friend nak tumpangkan staff dia kat off nie. tapi that person pun dtg utk 3-4 hours a day (harinya tak tau la bape kali seminggu). Alasannya... office under renovation n till now tak sesiap lagik. adeh... mcm2 kes depa nie.

Aku tak kesah sbb office nie pun boss aku yg punya. tapi disebabkan aku yg akan ngadap org tu, dia minta pendapat aku.

Pada aku... kalau ada expenses yg dia leh share, ok je. aku tak kesah pun.

Cuma.... ada furniture yg nak kena move out from here. cemane tuh???

Ada harapan aku hangkut bawak balik tak??? Laughing 1

(erm... furniture nie pun byknyer ex boss nyer restoran tak jadi bukak tu ha.. aku pun boring tgk benda alah nie nyemak kat opis kecik kitrog nie.. )

dan... sampai la nie... aku masih berfikir... nak makan apa ya??? semalam dah mkn mewah.

hari nie kena jimat balik. huehuheuehuehue....

semalam aku mkn apa??
takyah telek... clear gile ha.. Bounce

shedapnyerrrrr..... gulp!

5 comments:

sumijelly said...

apa tu??
macam sandwich jer....
nyum...nyum......
sodap tu......

sumi pun hari2 duk pikir..
nak makan apa yek??
tp..selalunya.....
lain pikir, lain yg beli..
muahahaaaa......

Zana S said...

sumijelly
ha ah. chicken mayo ngan wholemeal bread. cedappp!! masih terbanyang nih.. ekekeke!

awak takpe.. kena mkn jugak. cam zana kalau pk lama sgt, jawabnya tak mkn lah. amik HL le sajek. :D

Elyn said...

owh ini yg ko cite kat aku ek....... bape hengget ko berhabis ngan sandwich tu??? nnt banje la aku mkn mende ni plak hahahahahha

mombloggersplanet said...

Hi all moms,

I have just launched a new listing for Malaysian moms/women blog. It's called the BlogDirectory.

You're invited to list your blog there, together with other Malaysian mom bloggers. The Blog Directory is categorised by states to make it easy for you to connect with other moms closest to you.

Please visit http://www.mombloggersplanet.com/blogdirectory

And, appreciate if you could tell your blogger friends about it. It's free!

Thank you and have a nice day!

p/s after you register, you'll need to submit your blog by clicking Submit Ad button..u can submit many blogs as long they're NOT sales blog.. and u can modified/add new blog anytime..

Zana S said...

elyn
lebih 5 hengget kurang 8 hengget. hahahaha... tu pasal kena jimat tetiba. sbb terr mkn besar sekali seminggu. ekekeke...

meh la mai cnie. ko pun.... payah nau nak cilok. tinggal je kak lat wat keja sensorg. :D

mombloggerplanet
thanks. will drop by soon :D