Friday, February 13, 2009

New Accessories!

Semalam

Dek kerana entry yang modelnyacunckitdariapayangdigaya telah menjebakkan aku membeli salah satu koleksi tersebut.

miahahaha.. mampuh den kena debik satgi! takpe kak.. nie namanya promote! ekekeke...

Nak tengok ke apa yang telah saya beli??? meh rapat2!!Hah! mek ko! sekali 3 aku borong! ngeh ngeh ngeh...

aku pun dah lost track, bila last time aku beli tudung. rasanya bulan 6-7 last year.

tak silap masa tu ada entry pasal nengok kuda kat jln TAR. ha... tu la dia. punya la lama.

cun tak???

aku dah try pakai.

Tapi aku ada masaelah nak menggayakan tudung tu sbb dia berupa selendang. Sobbing

kena masuk skolah ngan kak lat gamaknyer...

kak lat!!! tolong kakak kau nie ha!!! Walking Into The Wall

kesian kak linda yg nganto tudung tuh. aku mati2 ingat dia bawak keta. ghopenyer jln kaki. sib bek tak suh dia mai opis sbb opis aku mmg ceceruk bangsar dah ha... ekekeke.. sorry la ek kak. ngak tau Roll...

6 comments:

Kujie said...

kak jie punn...wahhhhh...lama dah tak beli..dok ulang tayang yg tu je

lat'z said...

hahaahhahaahahah
buleh.....
satu tudung pengerasyer 5hinggit
macam2 lilitan boleh....terlilit leher lagi boleh......
miahahahahahhahaa

Arin said...

arin pon cam kak jie..ulang tayang aje..hehehhe

Zana S said...

kak jie
dek ulang tayang tu lah, dah lunyai sungguh tudung zana. sampai dah berbulu2 jadinya. huheeuheuhue...
kerja punya pasal, kena la bekorban. hukhuk..

kak lat
ciess... aku tak bag good price HL kang??? hahahahaha...
tah bile la aku nak suh ko ngajo aku tuh.. hueheuheue tapi tudung dia cun lat.. hehhee

arin
hehe..nie dah ada sorg lagi mmg susah gak nak berjenjalan. beli cam zana la kot. thru tenet. hehehehe
selagi elok pakai je. zana pun byk tudung yg sayang2. udahnya.. nak pindah nie baru rasa nak kemas sedekah. huhu

Elyn said...

eleh takat lilit2 x yah ko suh cik lat.... aku pun pandai hahahahah

Zana S said...

elyn
hahahaha... aku nak tgk gak cemane yg ok nyer. aku lilit cam ampeh jek. tapi kan... nak pakai kena tunggu 'cuti' la kot. maleh den nak bukak lilit balik. hehe