Wednesday, February 11, 2009

Boikot!!!



Banyak sungguh barangan yg di keluarkan oleh pihak Yahudi. iskh...

byk gak brg aku kena tukar ek??? Big Smile

Insya Allah... kalau bukan sekarang.. bila lagi... jalan pelan2 tapi jangan jadi kekura plak. :D

Tapikan.. ada gak brgn yg tak terjebak tapi masuk list. cam pepelik jek.. erm... sape leh kasi tau?? sila2.. Valentine kiss

6 comments:

azwar ansory said...

bagus lah boikot.. korban kan sedikit nikmat dunia, tak jadi masalah kot.. lagipun, kita umat islam kan ke di sarankan hidup sederhana..
yahudi @ orang us kalau dalam filem bukan main penyayang dengan binatang.. tapi bila kena umat islam, dorang tembak umat islam macam tembak burung aje..
nak buat apa kita bermegah dengan budaya barat yang kita kata amik yang baik2 dari dorang tu.. islam tu sempurna.. takde yang baik lah dari dorang tu..
boikot selagi tiada pilihan..

Kujie said...

zana tau..alasan boikot tu menyelamatkan duit kak jie berkali2 dah.....anak2 ajak msk mekdi ke kfc ke...ckp je boikot.


amalkan selalu...hehehehe

one love said...

brg apa yg tak terjebak tapi ada tu zana?

Zana S said...

Azwar Ansory
betul.. tak rugi pun buat perkara nie sbb brgn buatan malaysia pun byk yg bagus dan mknn pun sesedap. :D

Kak jie
hahahahah... tak ke kfc, mcd, ke tempat lain la pulak ek kak?? nasik pataya satu! :d

One love
ntah la.. zana pun dah jadi konpiuh. klaau fikir secara global mmg ada fund di masukkan ke israel. tapi bila fk, as malaysian, kita just byr fee for the goodwill, adekah itu sama menjurus ke arah tersebut? sedangkan yg operate dan pengeluaran dibuat utk rakyat malaysia juga. kang ckp lelebih kang kena boikot plak aku nyer blog. ngahahaha....

yg penting... doakan israel jahanam satu hari nnt. amin...

sumijelly said...

leh ker kita boikot NOKIa..
kang cma ner lak nak nepon hubby,..........
huhuhu........

Zana S said...

sumijelly
nokia?? pun terjebak ek??
sib bek saya pakai sony. ekekeke..
eh.. bila nak meletop nie?? heeeeeeee