Tuesday, February 3, 2009

Our "Syurga"



Insya Allah.... doakan kami dipermudahkan... amin... :D

11 comments:

Kujie said...

post gambo bile dah make up ye..

Yanmie said...

wah bestnya pindah umah baru..semoga semuanya berjln dgn lancar..amin..

Arin said...

wah..kt ne umah baru nih?

sumijelly said...

eh....sama la..
kita pun nak pindah umah baru gak.....
kat mana umah baru awak......??

Zana S said...

kak jie
takmo lah.. malu. hehe.. umah dah makeup sgt la minima perabotnya. janji leh masak bagai ngan rehat. hehe..

yanmie
hehe... macih.. best ke?? best tu mmg best tapi duk pk nak travel anto anak tu la... problemo... hueheuheue...

arin
sah2 la jauh dr selayang. hukhuk...
kat puchong. border cyberjaya dah.. nnt jenjalan singgah umah ek. ;)

sumijelly
hai... salam kenal2..rajin betul mak buyung nie jenjalan. hehehhe..
selalu jumpa kat ibugroups. la nie semakin berkembang ek?? :D
awak pindah mane? saya kat puchong. border cyberjaya. :D

Elyn said...

meh la sewa kat aku hahahahha

Zana S said...

sewa mende makcik??? tak paham aku heh! :p

sumijelly said...

hehehe.......jenjalan tambah kenalan la......
sumi pindah kat Bandar Baru Bangi...
insya allah bulan 3 pindah kot...
tu pun tgk keadaan...
sbb time tu lak due datenya...
hahaha.........
mudah2an sumer nya berjalan lancar......
AMIN

Elyn said...

haih sengal la ko ni.... sewa umah br ko tu kat kat aku la..... lalallalala

Zana S said...

Sumijelly
hehe.. amin...
jam tu nak due, jam tu nak pindah??? hehehe.. ada yg jadi mem beso satgi nnt. hahaha
BBB dekat je ngan saya... eheks..

elyn
OOOOooo...
er.. En teddy beri ke??? :p

sumijelly said...

tu la tgh poning tu....
time tu nak pindah, time tu nak bersalin dan time tu lak MAID yg di order x sampai laie..
ades...poning pala...
huhuu.......