Friday, November 28, 2008

2nd celebration

Melampau gak sikenit sorang nie.

baru setahun dah dua kali sambut birthday. miahahaha..

nenek selayang (yakni mak aku) insist nak buat majlis utk aris. bertempat di rumah mak, selayang, 16/11, sambut laie birthday si kenit nie..

sbb mirul dulu masa 1st birthday dia mmg sambut kat umah mak n secara besaran gak lah. tak beso mana, jemput sedara sepupu aku pun dah penuh rumah. tapi mmg meriah. :D

tgk je la ek gambo. tak kosa plak nak bercerita. ehehehehe...


mak masak kueh suji, bingka roti, rendang daging, ayam masak kicap, ayam goreng, lodeh kering, asam pedas dan lain2..(sampai aku lupe dah.. hueheuheue...)

birthday cake yg tah apa2 la aku potong. ekekeke..

tu pulut kuning siap create no 1. che mah nak NAK jugak no satu tu. siap ajar kitorg cemane dia nak kitorg buat. haduyaiii.. takpe.. layan je... deco yg buruk itue.... siapa la yg buat ek??? miahahahaha

owh.. kek baru sampai nie.. :D

rajin plak makcik ko melayan ko ek aris..

sib bek jauh. kalau dekat dah kena rampas!!! :d

hi!

apa yg ko borakkan sampai tertegun deme dua tu aris oiiii!!!

mkn mkn gak. tapi tang bile la ko angkat jari peace ko tu kak elyn??? :p
owh iya.. sate pun ado. kak anim sponsor.. macih mak ngah!

mandi kolam sebelum majlis bermula. ko minum air kolam ya mirul???!!! padan la muntah air belaka. demam tros lepas mandi nie. nmpknya kolam telah diharamkan oleh apaknyer... hueheuheue...(rasanya dulu takde dia buat pangai gini.. iskh iskh..)

tak dpt masuk main air pun ok pe. :D kan aris kan???

5 comments:

Arin said...

elyn nye muka cam makin tembam je..jgn marah elyn..

kalau blk melaka pon..aktiviti kolam nih satu kemestian..

Elyn said...

wakakak mmg tembam pun.... asik mkn jer lps pum..... mau bdn x mcm di pum

Zana S said...

arin
kolam baru. tak cuci tak apa, tros masuk air. si mirul plak sambil menyelam/mandi MMG minum air. tu la padahnye. dulu tak plak dia buat pangai gini. mcm2 hal bila dah beso. huhu...

elyn
iyola.. lepas mkn nasik minum ice blended. pastu tak ajak aku. ciessssssssss!!! :p

one love said...

lapor nengok gambor!

Zana S said...

one love
tgk waktu dinihari mmg la lapauuu.. huhuhuhu