Tuesday, November 11, 2008

Tag dan Award


Dapat tag dari Chempaka. thanks ya.....
(sempat gak melayan tag dlm peksa2 tuh.. hihihi)
For more info boleh la klik sini... sangat berguna utk semua wanita di luar sana.

walaupun bulan dinyatakan adalah bulan october, tapi tak salah kita berkongsi2 maklumat penting nie kan??? :d

Kes pertama yg saya dengar adalah semasa saya bersekolah menengah. seorang adik (coz masa tu saya dah tingkatan 5) tak pasti dr tingkatan berapa, bercerita yg dia telah mengalami detik hitam tersebut dan telah pun melalui pembedahan utk membuang sel kanser tersebut. mengapa ia berlaku? sebenarnya ibunya mempunyai sejarah yang sama dan secara tidak langsung, keturunan juga memainkan peranan didalam pembiakan sel kanser tersebut.

Apa tunggu lagi???? moh la kita lebih perihatin terhadap kesihatan tubuh badan kita sendiri. okeyyy!!!

walaupun ini adalah tag, tetapi tak salah kalau kengkawan sume nak copy paste that link dan gambar utk di pamerkan di blog masing2. kesihatan adalah anugerah tidak ternilai buat setiap manusia... :D

Award pula dari yanmie... thanks yan... sangat terharu dibuatnyer. :)
(rajin sungguh sorg nie tukar bg. nnt leh tolong tukarkan kak zana ek... heheehe)

3 comments:

Mama Funky said...

hehehe...nak c0py mcm ne kak?...

lily lotus said...

comeinya bff award tu ;)

Zana S said...

mama funky
huhuhu.. lupe lak yg takleh right click ek. ekeke.. takpe.. mama click kat gambo, pastu dia bukak new page gambo shj. leh right click kat ctu.. huhuhu (pecah rahasia...;p)

lily lotus
comeykan??? rajin yan buat. sendiri tuhh.. kalau zana taun depan lom tentu siap. ekeke (betapa tak kreatip nye den :P)