Monday, November 3, 2008

AM Krew

pagi nie dgr Hot.fm

ehhh.... ada suara MAS KIRAN JAKIRAN lah!!!!

i likkkkeeeeeeeeeeeeee!!!!

akhirnya.... terjawab sudah. kieran ke hot fm.

Hellooo Kierannnn!!! (teruja dgr suara kieran kat radio utk iklan celcom prepaid. mcm dah agak yg dia akan masuk hot fm.)

ngehehehe...

dulu minat sgt KnK. skang nie Pagi Di ERA ntah apa2 tah. gelak je lebih. info ampeh!

sape setuju angkat tgn!! :D

10 comments:

Kujie said...

lama tak dengar radio..haha..sbb tak memandu waktu pagi!


:p

Zana S said...

hehe..sbb memandu di waktu pagi la dgr tu kak. kalo tak... jangan harep ler... hehehe

dulu naik ngan hubby ada gak la masa melayan radio. skang bawak sndiri kekadang rasa radio tu bingit. especially lagu yg pecah tinge tuh. secara tak sengaja, tertutup la radio dlm keta tuh. hehee...

Umi Mia said...

setuju...rindu sangat kieran kat ERA...tp nak buat camno...tapi masalahnya tak minat dengar hotFM..xtau nape...dah try dengar..tp still tak minat gak..tak taulah kalau kieran ada terdatang minat....

Anasfadilah said...

era tak best pasal ada NANA!

serius tak suka.

hahaha

p/s::main lompat katak,terlomapt blog ni dari blog kak arin.

Zana S said...

umi mia
zana terbalik pada era. cuba gak nak dgr nana,adi,kieran. tapi mmg takleh masuk. nyampes tol ngan nana yg duk gelak tah apa2 tah tuh. start nyames masa ac ada. haiyooooo buhsang!! :D

anasfadilah
hahah... mmg punnnnnn.. tak ske gak si NANA tuh. tah nape la ramai gak yg dgr pagi di ERA. huhu...

Zana pun selalu gak lompat blog awak. tapi dr blog elyn. hehehee...sonok dgr citer org ada bb nie. mcm teringat2 je si kecik berdua tuh :D

lily lotus said...

ya betulll..super duper hepi dgr kieran pagi ni kat hot fm..huhuhuu

Zana S said...

lilylotus
jgn lupa vote utk kat mane kieran bertugas... atau di store kah??? hahaha.. ampeh tul fbi.

Arin said...

dah lama tak dgr era since keiril tadok berpindah ke sinar..tapi last2 mau era tutup kedai kot..otai2 semua dah tade..

Zana S said...

arin
kan depa ckp era utk org2 muda. tu pasal yg lebih 30 tercampak ke sinar.
tapi pelik gak.. ac ngan aznil tudiorg amik plak. iskh... tak munasabah tauu... apa2.. nyampes kat era dah.

Casper a.k.a wifee en.atan said...

setuju....ERA sekarang tah hapa2 ntah...bernanah jer telinga dgr nana gelak....