Saturday, November 14, 2009

CheeseCake

Nak buat cheese cake sendiri

tak sangka mudah gile nak buat kek nie

credit to encik goo-gle

paling mudah seperti yg my ex boss ajar

tak payah bakar pun

mmg berkobar2 gile nak buat

sesaja search via YT, mcm2 style org buat cheese cake nie

tapi ada sorang mamat nie mmg lawak betol dia buat cake tuh

tapi ada yg buat ikut resepi n sedap katanya

hahahaha! lawak2

lelaki beb! aku nie?? mkn je tau. hueheuheue!

antara yang lawak!



bila den dah buat, sape mau??? sekeping rm10 hengget! ekekeke!

4 comments:

lily lotus said...

rajinnya zana buat memacam kek..tapi cheesecake kalau makan takleh bebanyak sekalikan..nak muntah plak rasa

sumijelly said...

alahai.....sedapnya.......
bak mai bahan2 nya,,.
nak gak tahu...

Zana S said...

lily lotus
rajin sbb nak makan. pastu, sesejak tak keja nie, tekak ala2 tersekat, nak tak nak, kena la blajar buat. huhhuhu...tapi.. best jugak. leh belajar. :D
zana pun mkn se slice tiap kali mkn. kalau mkn byk mmg muak. rugi2. :p

sumijelly
boleh2.. nnt dah jadi zana masukkan resepi. lom buat lagi sbb ujung minggu nie baru nak buat. :D

Elyn said...

ko bg aku rase dulu.... pastu br leh jual!! hehehe