Monday, November 9, 2009

Uish..

keja kat ladang kelapa sawit

tapi bulu mata nyer bermascara

pakaian clean giler

terus aku nyampesss nak tgk drama pepetang kat tv3 nie ha...

betul jugak kata Ogy.. banyak citer melayu skang nie tak ikut logik hukum alam.

kalau nak buat watak tu... biarla realistik sikit.

mmg lawak je mcm kes drama dulu tu yg nak mati pun still berbulu mata pelesu. :p

5 comments:

Hahn 3rd said...

Hehehe...aku yang kerja kat ladang nie pun tengok citer tu. Memang banyak lari dari estate live yg sebenarnya. dari segi term dan condition, dari segi kerja...memang semata-mata disesuaikan dengan tv jer...layan jelah

p/s: Estet aku lagi stylish dari estet tu. Hehehehehe...

MAKCIK REHAN said...

kecik hati pekerja ladang baca entry ni. Depa baru verangan mau dress-up mcm dlm drama tu taww..heheheh

Kujie said...

hehehehe..... artis gebu2 je yg laku
nak buat mcm mana...kehkeh

Zana S said...

hahn3rd
lorr.. iye ker...:d tapi ko tak terasa kan?? hehehe..
ko keja estet sape? ismet ulam raja??? :D

MR
dress up tu boleh... tapi... haiyaaa tak logik sesangat lah. :d

kak jie
gebukah?? mcm tak sesuaiii je zana tgk. :D

Elyn said...

owh cite yg eira shazira tu berlakon ek???